Aktywne Wpisy
pewnie-kaczka +301
MG78 +654
Czas na rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
#heheszki #warszawa
@wstanczyk: eee tam paskudny. Troche xbox one przypomina
Niższy by nie pasował do sztuki nowoczesnej. Zwykle są to współczesne bryły, tylko w Rosji widziałem takie muzeum w klasycznym budynku.
Ale zesrańsko o takie rzeczy to już norma, tak samo kładka, która nadal pozostaje dużą atrakcją. Te wszystkie inwestycje najbardziej przrszkadzają tym,
Komentarz usunięty przez autora
Myślę że zaproponowany minimalistyczny budynek pasuje do rozpierdzielu jaki jest w centrum Warszawy, uspokaja go.