Wpis z mikrobloga

@Koksixk: to jest gra z gatunku "mapa zasrana znaczkami" i biegasz między nimi wpatrzony w minimapę. Tego typu gry nie szanują czasu gracza - dużo zapychaczy między akcją typu zbieranie kwiatów, albo nudne dialogi, które nic nie wnoszą. Trend ten pojawił się jakieś 14 lat temu za sprawą skyrima i assassin's creed. Potem tylko gorzej. Nie ważne czy to Spiderman, Wiedźmin czy Harry Potter, masz biegać po mapie za znaczkami
  • Odpowiedz
@Koksixk: doszedłem gdzieś do 50-60h czekając aż się zacznie robić fajnie. Nie zaczęło. Gra się ciągnie jak smarki, postacie albo niesympatyczne, albo wkurzające albo śmiertelnie nudne.
  • Odpowiedz
@Koksixk: tak, dość monotonne tempo, mało wciągająca fabuła. Oczywiście, nie można jej odmówić dopracowania i detali, ale fabularnie nie ma czym się zachwycać.
  • Odpowiedz
@Majkel2008 co ty p--------z. Ta gra jest wypełniona contentem, który możesz ominąć i olać. Ja przeszedłem ją bez zbierania czegokolwiek, bez polowań, bez w--------a się. To jest w niej zajebiste, że dała ci wybór, możesz mieć lepsze fanty, eq zasrane składnikami I innym gównem, skoro tego chcesz, ale nie musisz.
  • Odpowiedz
@Koksixk: ja męczyłem ją ponad 3 lata, ale przeszedłem. Generalnie ta gra to majstersztyk, ale przez brak czasu nie byłem w stanie się w to wciągnąć - pełno smaczków - postępujące budowy domów w czasie, wszędzie coś się faktycznie dzieje, można coś znaleźć. No i jak się gra cały czas fabułę to wkurzają schematyczne strzelaniny - wszystkie na jedno kopyto.
  • Odpowiedz