Wpis z mikrobloga

@Koksixk: Zawsze myślałem, że to dość podstawowa wiedza o naturze, że ludzie mają różne gusta i coś co nie podoba się jednej osobie może przypaść do gustu innej.

Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier?

Nie, nie tylko według Ciebie, ale jest pewnie liczniejsza grupa graczy której podoba się taki klimat ¯\(ツ)/¯

Ja przeszedłem rdr2 raz. Też czasami mnie nużyła, ale skończyłem żeby odhaczyć i ostatecznie nie
  • Odpowiedz
@Koksixk dla mnie top gra
Super mi sie gralo
Ale przeszedlem ja 5,5 roku temu kiedy nie mialem tak przeoranego łba tiktokiem i innymi gownami wiec pewnie dzis bt mnie wynudzila xd
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz

@Koksixk bo to nie jest dla współczesnych ludzi, którzy muszą mieć akcję bez przerwy

Może po prostu nie dla wszystkich? XD

Mnie też wymęczyła, pierwsza misja już była dla mnie “nudzaca”, ale to samo miałem przy GTA V. Niestety teraz gry robią na zasadzie “idź tam, weź to” przy okazji łącząc to z 30 minutowym “poradnikiem” jak się steruje i co robi przycisk.
  • Odpowiedz
  • 7
@przegro_pisarz za malo akcji?. Juz na samym starcie jeszcze w zimie bodajze samotnie atakujesz jakis oboz przeciwnikow, a ci sie respia i respia. Zupelnie jak w gta. Zero bylo w tym finezji czy wyczucia. Ot kolejna nawalanka bez krzty realizmu.
Niedlugo po tej sekwencji odpuscilem, gdy pojawily sie (juz po zdobyciu normalnego obozu) misje rodem z gta sa jedz na polowanie zabij zwierzaka bum od teraz mozesz robic powtarzalne misje polowan.
  • Odpowiedz
  • 13
@Keczupikczu

Nie prowadzi z reke jak maja w zwyczaju wspolczezne gry dla niedzielnych graczy

Bzdura misje w grze sa w pelni liniowe, nie da sie zgubic czy zrobic cos zle.
  • Odpowiedz