Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z dziewczyna 10lat, jest ogolnie zajebiscie, dogadujemy sie super, mamy jakies swoje „zycia”, jest wrecz idealnie i zastanawiam sie czy to, ze lubimy ze soba spedzac 24/7 jest zdrowe? mamy oboje malo znajomych, jak wychodzimy to razem, nie lubimy tlumow, ani jakis imprez, gotujemy w domu xD właściwie moj wpis to rozmkiny innych osob niz moje, bo nam jest dobrze, ale np. Moi znajomi twierdza, ze lepiej powychodzic i spedzic czas bez siebie niz caly czas razem i kto tu jest madry xd

#zwiazek #zwiazki #relacja #psychika #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: inaczej: jeśli nie mielibyście znajomych ani nigdy nie wychodzilibyście/spotykalibyście się (obojętne, bo to może i być spotkanie z kimś w domu, przecież nie trzeba iść do knajpy) nigdzie z nikim poza sobą, to by było takie niepokojące. Ale jeśli macie z kim i czasami wychodzicie, a po prostu ze sobą spędzacie najwięcej czasu i macie z tego najwięcej przyjemności to wszystko ok - nie zamknęliście się w bańce, po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To zależy jak rozumieć to 24/7. Niby opis też pasuje do mnie, ale np. po pracy to razem napijemy sie kawki, obejrzymy coś na YT, albo film, a potem każde zajmuje się swoimi sprawami.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
zorganizowany-sojusznik-22: I druga sprawa - "Moi znajomi twierdza, ze lepiej powychodzic i spedzic czas bez siebie niz caly czas razem" - ale dlaczego? Skoro spędzanie czasu z Twoją babką jest dla Ciebie przyjemne, to czemu masz nie spędzić z nią czasu? Mnie takie gadanie wkurza. Jak sobie dobrali parę tak, że w sumie swojego partnera/partnerki nie lubią, to ich problem. I jeszcze to wmawianie wszystkim, że to jest zdrowe. Nie jest,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak coś działa to po co to psuć? Problem by był jakbyście w ogóle nie mieli znajomych i nigdy nawet nie mieli okazji spędzić kilku godzin osobno. To że wolisz towarzystwo partnerki nie jest niczym nadzwyczajnie dziwnym bo jeśli macie dobrą relacje to prawdopodobnie to jest jedyna osoba przy której możesz być w pełni sobą i nic nie udawać ani nie robić dobrej miny do złej gry
  • Odpowiedz