Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh, Mirasy wesprzyjcie dobrym słowem. Rozstałem się właśnie z dziewczyną i zakończyliśmy 5-letni związek. Od początku był toksyczny i obie strony się do tego przyczyniły, to było 5 lat w stresie i „z nożem na gardle”. Powinienem czuć ulgę, a czuję strach przed rozpoczęciem życia na nowo. Mam 25 lat i nigdy nie byłem z inną dziewczyną, mam nadzieję, że jeszcze dla mnie nie za późno, bo przez ten jeden związek wydaje mi się jakbym właśnie przypieczętował samotne życie do emerytury. Jak ktoś był w podobnej sytuacji to niech da znać, zawsze to raźniej.

#zwiazki #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Spoko ja w twoim wieku tez miałem związek na granicy i miałem podobne odczucia ale jakoś przetrwaliśmy. Dziś nie wyobrażam sobie jeszcze raz takiego stresu, samopoczucia i podchodzę bardziej na luźno;p Bedzie co ma być i jestem gotowy na "Bolące serduszko" co pozwoliło mi bardzo ustabilizować życie uczuciowe. Nie martw sie, tak ma być;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Powodzenia. Traktuj to jako doświadczenie które pomoże ci być lepszym partnerem. I ojcem w przyszłości. Jest dużo wolnych kobiety. Musisz tylko zadbać o siebie, poczuć się dobrze jako mężczyzna, pewnie. Nie pij, żyj zdrowo, stawiaj sobie małe cele i znajdź przyjemność w ich realizacji. Kobiety są wyczulone na szczegóły budujące ciebie jako mężczyzne. Nie bądź spermiarzem, dbaj o zapach, paznokcie, fryzurę. Zobaczysz jak łatwo przyciągnąć uwagę bez względu na
  • Odpowiedz
@saib75: ja tak miałam, po 7 latach odeszłam, a bardzo długo bałam się go zostawić wręcz ze strachu, że po nim nic mnie nie czeka już, a okazało się że tydzień po rozstaniu niezamierzenie poznałam faceta, który jest dla mnie idealny i bardzo mnie docenia. Co prawda człowiek po długim związku się opiera przed nową relacją ale okazuje się że pewne rzeczy układają się same. Będzie dobrze stary, może nawet
  • Odpowiedz