Aktywne Wpisy

Markowowski +168
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +293
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

Ehh, Mirasy wesprzyjcie dobrym słowem. Rozstałem się właśnie z dziewczyną i zakończyliśmy 5-letni związek. Od początku był toksyczny i obie strony się do tego przyczyniły, to było 5 lat w stresie i „z nożem na gardle”. Powinienem czuć ulgę, a czuję strach przed rozpoczęciem życia na nowo. Mam 25 lat i nigdy nie byłem z inną dziewczyną, mam nadzieję, że jeszcze dla mnie nie za późno, bo przez ten jeden związek wydaje mi się jakbym właśnie przypieczętował samotne życie do emerytury. Jak ktoś był w podobnej sytuacji to niech da znać, zawsze to raźniej.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
A gdzie wady?
@mirko_anonim:
źródło: restored-pathetic-cat-using-the-original-image-v0-mu5d7u9uu1491
Pobierz@mirko_anonim: do czego?
@ElenaRain: zero zaskoczenia
@mirko_anonim: bzikaj wszystko co się rusza
młode, starsze, szczupłe, grube