Wpis z mikrobloga

• 634
Jak ci jakaś baba przerysuje cały bok, to też tak nauczysz się parkować :)

@Rustyyyy: moze po prostu kup sobie auto na które cie stać xD a nie rysa i płacz
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: to domena ludzi biednych. Najpierw kupują auto na pokaz na które tak na prawdę ich nie stać, a później najlepiej by je owinęli folią bo szkoda. Normalny człowiek kupuje samochód i z niego korzysta jak się coś zepsuje to trudno kupi się za jakiś czas nowy. W butach też nie chodzisz bo deszcz i się ubrudzą xD
  • Odpowiedz
@Rustyyyy ostatnio wracam z pracy i pod domem na parkingu jakaś baba z dzieciakiem wyciąga z samochodu swoje graty. Miała mało miejsca więc swoje drzwi zaparła o sąsiedni samochód. Ja tak patrzę i mówię do niej „co pani robi? Niszczy pani czyjąś własność. Ktoś na to ciężko pracował”. Ta udaje że nie zauważyła. Ja mówię jak? „Całym swoim ciałem wciska pani swoje otwarte drzwi w drzwi zaparkowanego obok samochodu”. Spanikowana zaczęła
  • Odpowiedz
@szczurek_87: Wynika to z tego że każdy ma nieco inną definicję tego co jest zniszczeniem.
Tak samo jak każdy ma inną definicję tego co to znaczy mieć bałagan w domu.

W przypadku porządku w domu czy mieszkaniu jest haha zabawny i ciekawy temat nawet można śmieszny mem zrobić, ale jak jest temat taki jak tutaj, to nagle oburzenie i wyzywanie od biedaków.
Rustyyyy - @szczurek_87: Wynika to z tego że każdy ma nieco inną definicję tego co je...

źródło: memememe

Pobierz
  • Odpowiedz