Wpis z mikrobloga

@Diagnose czyli jak cokolwiek u Ciebie mi nie odpowiada to mogę to zniszczyć?
Niestety są w tym kraju grube baby które otwierają suva jak stodołę. Do tego dzieci które nigdy nie były wychowane. Skutek taki że trzeba się przed tym bronić.
Każdy kto twierdzi że jedna rysa to nic takiego jest najzwyczajniej za biedny żeby to zrozumieć więc już wam tłumacze.

Wyobraź sobie że założyłeś ten swój najlepszy garniak do kościoła
  • Odpowiedz
moze po prostu kup sobie auto na które cie stać xD a nie rysa i płacz

@printf: najbardziej p0lacki komentarz jaki moze istnieć xD
Daj mi swoj telefon zebym nim rzucił o ziemie, co, szkoda ci? moze kup sobie taki na ktory cie stac a nie r-------y ekran i płacz xD
daj adres, pojade, wybije ci szybe w oknie, kupisz sobie nową, co? r------e sie jedna to przeciez sobie kupisz
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: xDD dzisiaj oparłem się o samochód mając wkrętarkę z założonym bitem zawieszoną na pasku od spodni i tylko usłyszałem skrzypienie metalu po lakierze, zobaczyłem rysę na 10 cm wyczuwalna pod paznokciem i… uznałem że walić to, po to kupiłem auto aby go używać i to normalne że się może zniszczyć, stać mnie, a jak będę chciał coś z tym zrobić to mam AC albo wyłożę kasę z portfela na
  • Odpowiedz
@Rustyyyy @Crazy_summer @harrame to niech se bogacz wybuduje dom albo wynajmie garaż, a nie ludziom blokuje miejsca parkingowe. Kupi wielką krowę, którą stawia pod blokiem i inni mają zrezygnować z parkowania, bo pan o auto dba. xD

J---ć tych co nie szanują czyjejś własności, ale faktem jest, że mieszkając z innymi ludźmi w bloku musisz liczyć się z rysami, a jak w swoje złotko e46 władujesz drugą jego wartość, to
  • Odpowiedz
@Diagnose: w sumie z taką tablicą rejestracyjną od tego gruza to się może kwalifikować do jakiejś grupy inwalidzkiej z racji głębokiego upośledzenia umysłowego. Pomalować te dwa miejsca na niebiesko, postawić znak poziomy i będzie jak znalazł dla królewicza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kolarzino: Rozumiem że według ludzie bogaci (czyli ci którzy nie chcą poobijanego samochodu), nie mają znajomych czy rodziny mieszkającej w miastach?
Ale masz trochę racji, zawsze można zaparkować na trawniku obok parkingu.
  • Odpowiedz