Wpis z mikrobloga

• 0
@Diagnose wczoraj chciałem zaparkować pod KFC brak wolnych miejsc patrzę i jakiś cymbal zostawił traffica na dwóch miejscach. Co prawda znam kilka instruktorów jazdy i narzekają, że młodzi kierowcy nie potrafią jeździć bez tych systemów. No asystent pasa ruchu instruktor każe zmienić pas ten nie przygląda się w lusterko tylko asystenta, instruktor pyta, czemu nie popatrzył dokładnie w lusterko to ten mówi że nie musi bo asystent nie wykrywał żadnego auta
Lardor - @Diagnose wczoraj chciałem zaparkować pod KFC brak wolnych miejsc patrzę i j...

źródło: temp_file9144725241629017076

Pobierz
  • Odpowiedz
czyli Twoja wartość materialna jest ponad ogólne zasady współżycia społecznego

@SoundsGoodMan: A czy ja mowie o zasadach i ze dobrze ze jakis pajac staje na srodku? Ja sie odnioslem do p0lackiego umniejszania niszceniu cudzej wartosci, ja parkuje dobrze, i tez dostalem po drzwiach i sprawca s--------l, dlatego teraz staje dalej.
I widac ze tez gowno wieszo AC, bo przy likwidacji szkody z AC nie jest to za darmo, nie placi
  • Odpowiedz
@ostr jeżeli cyklicznie coś takiego się powtarza to przytuliłbym się tak blisko jak to możliwe na miejsce od strony kierowcy. Miejsca parkingowe są wyznaczone, więc jeśli jest ślepy to niech kombinuje jak wejść do samochodu
  • Odpowiedz
@CREATE_USER on tam mieszka na ciągle tak staje po za tym, jak masz tak uważać to może chodź w kasku całe życie bo może ci cegła na głowę spadnie, w mieście musisz się pogodzić że się rysy przydarzają możesz też jeździć tym samodem i parkować tylko w prywatnym garażu albo na wykupionym miejscu i się nie martwić
  • Odpowiedz
że tak musi być?

@CREATE_USER: to jakie widzisz rozwiązanie? Stawianie auta na dwóch miejscach, gdzie normalnie brakuje miejsc? Niektórzy to rozumieją i stawiają normalnie, pomimo, że martwią się o swoje auto.

nie mają znajomych czy rodziny mieszkającej w miastach

@Rustyyyy: to wiele tłumaczy. Wiejski król przyjeżdża do miasta i nie potrafi się zachować. Niech se komunikacją przyjedzie albo autem na minuty jak nie potrafi się zachować w gościach,
  • Odpowiedz
@Diagnose: technicznie rzecz biorąc to tam nie ma wyznaczonych linii parkowania, ale każdy zdrowo myślący człowiek ogarnie jak powinno się zaparkować.

Jeśli tak jak mówisz jest to regularne to bym się zgrał z sąsiadami i zaparkował tak, że by musiał wchodzić bagażnikiem.
  • Odpowiedz