Wpis z mikrobloga

@zametr: mickpl jest zdecentralizowanym, ponadczasowym bytem skladajacym sie z czystej energii w--------a klasy robotniczej, sluzacej do j-----a deweloperów

Jak sie urodzil zamiast karty dziecka jego stara dostala od lekarza link do blockchaina
  • Odpowiedz
@zametr Kościół pod wezwaniem Michał
Wyznawcy od 10 lat czekają z kupnem mieszkania aż spadnie. Z tym że 10 lat temu to mieszkanie kosztowało z 5k/m2

Dzisiaj patrzyłem na ceny wynajmu.
Jakbym był wyznawcą tagu #nieruchomosci to by nie było mnie stać wynajmować mieszkanie, które spłacam. I to przy dzisiejszych stopach procentowych

Szkoda mi was, tak szczerze.
  • Odpowiedz
@zametr

potezny impact polityczny

Ale skisłem XD wam się serio wydaje że coś możecie? Ile razy już było świętowane na mirko, że bk0% umarł a jakoś projekt ma się ciągle całkiem dobrze xD

Typ zbiera plusy bo wali populistyczne teksty dla biedaków XD
  • Odpowiedz
  • 0
@ipkis123: no dokładnie. Żadną sztuką jest twierdzić, że spadnie, bo oczywiste, że kiedyś spadnie. Sztuką to jest przewidzieć mniej więcej kiedy i o ile spadnie.
  • Odpowiedz
@zametr: Jeżeli chodzi o micka to wydaje mi się że pasuje tutaj określenie "pyrrusowe zwycięstwo", jednak tak naprawdę nie wiadomo czy jest jakieś zwycięstwo, bo dopłaty mogą jednak jeszcze zostać wprowadzone, byłoby to szokiem dla wszystkich, ale jest to dalej możliwe
  • Odpowiedz