Aktywne Wpisy

waro +340
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa

źródło: gf-1Xe4-4LkS-KPm2_muzeum-sztuki-nowoczesnej-w-warszawie-1280x960
Pobierz
frenm +135
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Mirasy dajcie jakieś protipy co zmienić w treningu.
Generalnie nie robię nóg, łydki i uda mam spore (dużo jeżdżę na rowerze). Mam psychiczny opór przed siadami i martwym więc ich nie robię. Robię rotację ćwiczeń w zależności na co mam ochotę. Mam dwa zestawy ćwiczeń, chodzę 3 razy w tygodniu.
Przykładowy trening A
1. Wyciskanie na płaskiej
2. Wyciskanie hantli na ławce skośnej/ wyciskanie na Smith/ Rozpietki na maszynie
3.Wyciskanie hantli nad głowę na siedząco / arnoldki /OHP
W
4. Wznosy hantlami albo na linkach
5. Ściąganie linek warkoczem albo v gripem na triceps
Trening B
1. Podciągnie australijskie albo zwis. Jestem ciężko nie dam rady się podciągnąć więcej niż dwa razy.
2. Ściąganie drążka do klatki różnymi chwytami.
3. Przyciaganie V gripa do brzucha albo dedykowana maszyna czasami bardzo rzadko wiosłowanie.
4. Przyciągnie na hammerze / odwrotne rozpietki na maszynie lub pure low row na maszynie
5. Uginanie hantlami, prostym lub łamanym gryfem na biceps, modlitewnik albo przyciągnie linki.
Można tak rotować ćwiczeniami? Jestem teraz na redukcji dorzucam zawsze 20 min cardio.