Wpis z mikrobloga

#alfaromeo #motoryzacja #samochody #pytanie

Dobra panowie. Klamka zapadła, kupuję Alfę Giulię Veloce Q4. Na moje to ostatni prawdziwy samochód dla chłopa na rynku. Oczywiście w tych pieniądzach. Teraz pytanie, biała czy zielona?
Bliżej mi do zielonej.
dariusz44 - #alfaromeo #motoryzacja #samochody #pytanie

Dobra panowie. Klamka zapadł...

źródło: alfa

Pobierz

Biała czy zielona?

• Biała 15.6% (35)
  • Zielona 69.6% (156)
  • Pojebało?! Nie kupuj Alfy!!! 14.7% (33)

Oddanych głosów: 224

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dariusz44 czerwony no to historyczny kolor Alfy Romeo i to w tym kolorze te auta najlepiej wyglądają. Rosso Corsa w Ferrari to tak naprawdę nieco rozjaśniony Alfa Rosso 130 z Alfy Romeo. W tym przypadku to Alfa i kolor czerwony to tak samo nierozłączna para jak Ferrari i czerwony, więc te podpowiedzi z nikąd się nie biorą i dla mnie to chyba najładniej wygląda Giulia w kolorze Rosso Competizione. Ale jeśli
  • Odpowiedz
@dariusz44: diable, nie kus. ( ͡° ͜ʖ ͡°) AR to swietne autka i nie wazne czy benzynka czy diesel. Zaluje, ze nie pozostalem Alfiarzem, ale sentyment mam ogromny i prawdopodobnie w przyszlym roku wroce. Jesli chodzi o kolor, to u mnie preferencja wyglada tak: Grigio Vesuvio (czerwone skory), Blu Misano (czarne skory), Rosso Alfa (czarne skory).

Na minus jedynie wzor felg w wersji Veloce, nie podobaja
  • Odpowiedz
w tych pieniądzach masz dużo szybszą tesle ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@assninja:

Na papierze i w przyśpieszaniu do setki na wprost. Sprzęt AGD nie jest żadnym konkurentem dla dobrego samochodu.
  • Odpowiedz