Dobra panowie. Klamka zapadła, kupuję Alfę Giulię Veloce Q4. Na moje to ostatni prawdziwy samochód dla chłopa na rynku. Oczywiście w tych pieniądzach. Teraz pytanie, biała czy zielona? Bliżej mi do zielonej.
@dariusz44 czerwony no to historyczny kolor Alfy Romeo i to w tym kolorze te auta najlepiej wyglądają. Rosso Corsa w Ferrari to tak naprawdę nieco rozjaśniony Alfa Rosso 130 z Alfy Romeo. W tym przypadku to Alfa i kolor czerwony to tak samo nierozłączna para jak Ferrari i czerwony, więc te podpowiedzi z nikąd się nie biorą i dla mnie to chyba najładniej wygląda Giulia w kolorze Rosso Competizione. Ale jeśli
@dariusz44: diable, nie kus. ( ͡°͜ʖ͡°) AR to swietne autka i nie wazne czy benzynka czy diesel. Zaluje, ze nie pozostalem Alfiarzem, ale sentyment mam ogromny i prawdopodobnie w przyszlym roku wroce. Jesli chodzi o kolor, to u mnie preferencja wyglada tak: Grigio Vesuvio (czerwone skory), Blu Misano (czarne skory), Rosso Alfa (czarne skory).
Na minus jedynie wzor felg w wersji Veloce, nie podobaja
@dariusz44 2 lata temu na A4 wyprzedziła mnie zielona Julka. Rok później sam zasiadłem za kierownicą (tylko czerwonej, bo ze stocka), bo nie mogłem wywalić z głowy tego tyłka ;)
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dobra panowie. Klamka zapadła, kupuję Alfę Giulię Veloce Q4. Na moje to ostatni prawdziwy samochód dla chłopa na rynku. Oczywiście w tych pieniądzach. Teraz pytanie, biała czy zielona?
Bliżej mi do zielonej.
źródło: alfa
PobierzBiała czy zielona?
@iforgotmypass_: to bierz ! :)
@assninja: Jestem za stary żeby jeździć białym AGD ;)
źródło: 183343321 (1)
Pobierzźródło: obraz_2024-10-20_233412298
PobierzNa minus jedynie wzor felg w wersji Veloce, nie podobaja
Najlepszy kolor dla tego auta to czerwony, a z tej pary wybrałbym zdecydowanie zielony.
@assninja:
Na papierze i w przyśpieszaniu do setki na wprost. Sprzęt AGD nie jest żadnym konkurentem dla dobrego samochodu.