Aktywne Wpisy

kluha666 +366
Kupno Steam Decka i czytnika ebooków, to były moje najlepsze decyzje zakupowe ostatnich lat. Dzięki temu pierwszemu, ponownie rozbudziłem w sobie pasję do gier, a drugie pozwala mi w łatwy i wygodny sposób czytać. Wiem. C---a was to obchodzi, ale po prostu się cieszę.

OmgLolWtf +172
No przelej pieniążek wykopku, na co czekasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file8236979774133513083
Pobierz

źródło: 1000003451
PobierzŹródło?
Co prawda zginął w wypadku, ale niesmak i statystyki pozostały.
Ciocia 2 dawki i jeszcze sie nie przyznała ale widać po niej, że źle wygląda.
Ojciec koleżanki umarl niedługo po przyjęciu dzidy.
Ojciec ziomka padł na ziemie przy całej rodzinie chwilę po 2 dawce.
U mnie w mieście wszystkie dziadki wymarly po szczepionkach.
@alaskan_pipeline: znow ten poziom debilnym komentarzy - tak, pisowcy podejmowali idiotyczne decyzji, więc wirus nie istnieje xD
@JANIEZOLTY: mgła covidowa
@WinterLinn: pochodzisz z Łodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WinterLinn: Czyli argumentacja na poziomie debila. W dodatku zmyślającego bajkopisarza albo wyjątkowo naiwnego, skoro uwierzył, że "od szczepionki wszystkie dziadki umarły" pomimo braku potwierdzenia w statystykach xD
To samo zresztą @Elberus nawet nie udaje, że ma coś na potwierdzenie swoich szurskich wymysłów o nagle umierających po szczepieniach (dane oczywiście niczego podobnego nie wykazują).
Fajny temat przypominający jak łatwo dało się wówczas oznaczać
@Elberus: Nie zawsze stawia się przecinek przed "że".
Co nie? Zobacz że jak ludzie przestali się szczepić to nagle ustały udary młodych piłkarzy, zawały pilotów itd. Co prawda lawina nowotworów dalej się toczy, ale 200.000 nadmiarowych zgonów była warta skutecznej szczepionki po której tylko 3 razy dalej łapałeś covid ( ͡º ͜ʖ͡º) Dodatkowo w 100% znikła Grypa na dwa lata, a dzielni Ukraińcy wygonili Covid z Polski! Cudów czas (。◕‿