Wpis z mikrobloga

@RandyBobandy: Mój wujek, niezaszczepiony, on akurat nie miał szczęścia. Po śmierci zrobili mu test, okazało się że to covid.

Co prawda zginął w wypadku, ale niesmak i statystyki pozostały.
  • Odpowiedz
@RandyBobandy moja babcia umarła po 3 dawkach, a byla z tych pancernych babć.
Ciocia 2 dawki i jeszcze sie nie przyznała ale widać po niej, że źle wygląda.
Ojciec koleżanki umarl niedługo po przyjęciu dzidy.
Ojciec ziomka padł na ziemie przy całej rodzinie chwilę po 2 dawce.
U mnie w mieście wszystkie dziadki wymarly po szczepionkach.
  • Odpowiedz
przeprosiłeś już babcię że ją zabiłeś chodząc samemu po lesie bez maseczki?

@alaskan_pipeline: znow ten poziom debilnym komentarzy - tak, pisowcy podejmowali idiotyczne decyzji, więc wirus nie istnieje xD
  • Odpowiedz
@RandyBobandy przecież miało być odwrotnie, umierać mieli niezaszczepieni jak dobrze pamiętam, specjaliści w tv, internecie i prasie tak twierdzili ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Elberus Z nostalgią wspominam jak każdy zaszczepiony śmiercionką umarł w męczarniach, i została tylko oświecona elita bez telewizorów.
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: Ja z nostalgią wspominam jak każdy niezaszczepiony umarł w męczarniach :D Wcale nie było tak, że sobie dalej żyli i mieli w------e, a wy n--------------e kolejne dawki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ranger: nie powiedziałem, ze nie istnieje. Po prostu osobiscie znam więcej poszkodowanych np przez utrudniony dostep do słuzby zdrowia niz ofiar samego wirusa. Cały czas pamietam jakie debilne decyzje podejmowali politycy, jak chetnie te debilne decyzje egzekwowała policja, jak pseudodziennikarze relacjonowali jak w Bergamo wojskowe ciezarowki stoją w korku bo nie nadążają dowozić zwłok do krematorium. Niestety wiekszość chyba zapomniała bo przeceż mamy bieżące afery
  • Odpowiedz
moja babcia umarła po 3 dawkach, a byla z tych pancernych babć.

Ciocia 2 dawki i jeszcze sie nie przyznała ale widać po niej, że źle wygląda.

Ojciec koleżanki umarl niedługo po przyjęciu dzidy.

Ojciec ziomka padł na ziemie przy całej rodzinie chwilę po 2 dawce.

U mnie w mieście wszystkie dziadki wymarly po szczepionkach.

@WinterLinn: pochodzisz z Łodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to sa przykłady z najbliższego otoczenia jełopie

@WinterLinn: Czyli argumentacja na poziomie debila. W dodatku zmyślającego bajkopisarza albo wyjątkowo naiwnego, skoro uwierzył, że "od szczepionki wszystkie dziadki umarły" pomimo braku potwierdzenia w statystykach xD
To samo zresztą @Elberus nawet nie udaje, że ma coś na potwierdzenie swoich szurskich wymysłów o nagle umierających po szczepieniach (dane oczywiście niczego podobnego nie wykazują).
Fajny temat przypominający jak łatwo dało się wówczas oznaczać
  • Odpowiedz
@Elaviart kto tu jest debilem przecież to ty potrzebujesz kogos kto pomysli za Ciebie. Jakby ci mama umarla ktora znasz cale życie upadając na ziemię i juz nie wstając ledwie 2 tyg po przyjęciu eliksiru wokół jest tyle kontrowersji to co by ci twoje "naukowe" podejście i intuicja podpowiadały?
  • Odpowiedz
  • 2
@RandyBobandy
Co nie? Zobacz że jak ludzie przestali się szczepić to nagle ustały udary młodych piłkarzy, zawały pilotów itd. Co prawda lawina nowotworów dalej się toczy, ale 200.000 nadmiarowych zgonów była warta skutecznej szczepionki po której tylko 3 razy dalej łapałeś covid ( ͡º ͜ʖ͡º) Dodatkowo w 100% znikła Grypa na dwa lata, a dzielni Ukraińcy wygonili Covid z Polski! Cudów czas (
  • Odpowiedz