Wpis z mikrobloga

@RandyBobandy jedni twierdzili że ci niezaszczepieni wymrą, a drudzy że ci zaszczepieni. Okazało się że jedni i drudzy to byli debile. Jedni zmanipulowani przez media i srajacy ze strachu, drudzy z foliowymi czapeczkami
  • Odpowiedz
tyle, że ci zaszczepieni nadal nagle bez powodu umierają

@Elberus Ja parę miesięcy po szczepieniu wylądowałem w szpitalu, potem ponad miesiąc L4 - to że miałem planowany zabieg nic nie zmienia. To wina szczepienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z nostalgią wspominam jak każdy zaszczepiony śmiercionką umarł w męczarniach, i została tylko oświecona elita bez telewizorów.

@RandyBobandy ja dalej czekam na grzybicę płuc złapaną od maseczki
  • Odpowiedz
@ipkis123 Ja to się już cieszyłem że wprowadzą ten NWO, zamkną nas w wiecznym lockdownie, nastąpi depopulacja przy pomocy śmiercionek, i będzie powtórne przyjście Jezusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Elberus: ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Czy pamiętasz te czasy, gdy Bill Bushwick stracił oko? Czasy Pete Rocka, kolejne lekcje. Jego reminiscencję, czy pamiętasz to jeszcze?
  • Odpowiedz
  • 1
@tobaccotobacco: tylko nie "nagle" bez powodu w takiej ilości i w tak młodym wieku. o reszcie z udarami i zawałami nawet nie wspominam.
@ipkis123 a nie odbierasz przypadkiem 5G czy ta aktualizacja dopiero wejdzie w najnowszej dawce od bila gejca? jakie jest stanowisko nauki w tej sprawie?
  • Odpowiedz
@kapitanKloss23 Nie pamiętam, ale chętnie się dowiem co to za tłumacz Ci to przełożył na "wszyscy niezaszczepieni umrą"?
Pamiętam za to przywódcę wolnego świata, idola szurów, Trumpa, radzącego ludziom wstrzykiwanie czy picie wybielacza, do walki z covidem xD
  • Odpowiedz