Aktywne Wpisy
HaoShike +19
Jak wyczyścić taka szybę? #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file6728199777796021263
Pobierz
Lewusx +27
Najbardziej plusowany komentarz dostanie ode mnie białeczko. :)
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
źródło: IMG_0527
Pobierz
![[EN] YouTube Kids pozwala dzieciom oglądać szokujące treści](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6fa23a957e72b8d128f9dab2489fb5394efbd904993b4dff7bfb4fe3a478a8c8,q80.jpg)

#dieta #zdrowie
Można ew. próbować się oszukać jakimiś napojami zero czy innymi tego typu rzeczami. Owoce też spoko (też cukier ale na pewno mniej xd a przy okazji inne witaminki)
@Vadzior: nigdy tego nie rozumiałem, mi zawsze smakuje słodki smak, a takie rzeczy jadam/piję od wielkiego dzwonu.
Uważam że, aby zlikwidować "chęć na słodycze" czy w ogóle na wysoko kaloryczne przekąski trzeba ustabilizować swoją dietę i przeorganizować swoje nawyki żywieniowe. Zadbać o odpowiednią ilość białka i tłuszczy, węglowodanów z warzyw. Ograniczenie też gotowych produktów i przetworzonych.
Sama regulacja diety już po tygodniu czy dwóch spowoduje, że przekąski staną się neutralne i będą mniej atrakcyjne. Kolejnym ważnym czynnikiem jest regulacja snu - zwyczajnie się wysypiać, wcześniej chodzić spać. To też niweluje problem ogólnie podjadania przed snem, zmęczony organizm będzie chciał cukru/jedzenia oczekując dalszego czuwania w
W tamtym roku jakby mi ktoś powiedział, że zamiast ukochanej kawy cukrem i mlekiem będę doiła espresso - popukałabym się w czoło. Rozwiązaniem okazała się zmiana g---o- rozpuszczalnej na kawę bardzo dobrej jakości parzonej w kawiarce.
Jak przychodzi
Zacznij się więcej ruszać by zwiększyć zapotrzebowanie i w to wrzucaj pokarmy, które najbardziej Cię satysfakcjonują. Nie ograniczaj się w rodzaju tylko ilości, a chcąc zwiększyć ilość patrz punkt pierwszy.