Aktywne Wpisy
kfpwa +1016
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
bartlomiej_rakowski +426
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Z kodem AUT24 hosting taniej aż 50%!
Sprawdź naszą ofertę na sohost!
W każdym pakiecie hostingu www:
• Darmowa migracja
• Rejestracja domeny .pl w cenie hostingu
• LiteSpeed + LSCache
• Powierzchnia SSD NVMe
• Nielimitowany transfer
• DirectAdmin PL
• PHP 5.3-8.3
• Certyfikat SSL (Let's Encrypt)
• Autoinstalator popularnych CMS'ów
• Pełna kopia co 24 godziny aż do 7 dni wstecz!
W każdym pakiecie hostingu e-mail:
• Powierzchnia SSD NVMe
• Przekierowania bez limitu
• Klient Roundcube
• Filtry spamu
• Parking DNS
• Zarządzanie rekordami DNS
• Zarządzanie DKIM
• Antywirus
• Kopia co 24 godziny (7dni wstecz)
• Darmowa Migracja
• Darmowa konfiguracja
Małe #rozdajo
Spośród plusujących ten post do godziny 22:00 wybierzemy osobę, która otrzyma pakiet SO5 NVMe z rejestracją domeny na rok!
#hosting #domeny #wordpress #webdev #php #mysql #nodejs #promocje #sohost #litespeed #email #serwery #informatyka
źródło: sohost_aut24
Pobierzdo jakiego kraju
Napisz do nas na PW.
Mirki, łykacie tą promocję jak młode pelikany :D
Oni podwoili sobie ceny, a potem zrobili promocję 50% i wychodzi na to samo :D - a wy to łykacie że niby jest taniej :D
Inne hosting tez mają takie ceny i tyle.
Ale już wiem dlaczego to robisz.
Nieładnie z Twojej strony :)
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-12 o 23.50.14
PobierzWyjaśniłem przynajmniej uczciwie wszystkim że Wasza promocja to żadna promocja a chwyt marketingowy.
Jeżeli jest inaczej - udowodnij.
Za to Ty stosujesz marketing szeptany i wprowadzasz w błąd z ofertą.
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-12 o 23.55.17
Pobierzźródło: tasamacena
PobierzNo i co w tym dziwnego ?? Porównujesz stary post z aktualną polityką cenową na stronie która obowiązuje.
Sugerujesz że niby coś kłamiemy ale Ci nie wyszło hihihihihi - idź spać.
Natomiast zarzucasz nam, że podwyższyliśmy ceny dwukrotnie, więc mam nadzieje, że to udowodnisz.
Ja sprawdziłem cenę pakietu SO10 NVMe i nie zmieniła się od 3 lat.