Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +13
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
almete +6
wygrywacie czy nie

Mirki, proszę was o poradę albo pomoc. Różowa idzie we wtorek do psychologa, ale zastanawiam się jak mogę jej pomóc i doradzić dodatkowo. Generalnie problem jest taki, że codziennie stresuje się pracą. Przyjeżdżam do niej co tydzień bo mieszka w innym mieście, ale i tak ciągle się stresuje i potrafi z rana nawet płakać ze stresu ze względu na pracę, a ona nawet nie jest dobrze płatna. Zawód mega wypalający i wymagający ciągłej uwagi i stresu, no i dużo nie płacą. Ona też to średnio lubi robić, ale robi bo to zawód z jej wykształcenia.
Jak można iść w jakimś pozytywnym kierunku z nią oprócz mówienia, że to tylko praca i nie powinna się stresować bo i tak w zasadzie jestem w stanie w dowolnym momencie nas obu utrzymać? No i oprócz mówienia, żeby zmieniła tą prace, bo jak na razie nie ma innej opcji. Też potrafi siedzieć w niedzielę i bać się o kolejny tydzień albo stresować, ewidentnie ta praca do niej nie pasuje. Ale jak dobrać takiej osobie jakąś alternatywę do charakteru? Co z tym zrobić?
#zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #rozowypasek #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: bardziej nie polubi, skoro na dzień dobry już nie lubi.
Tu nie ma innej rady jak zmienić robotę. Mało kto pracuje teraz zgodnie ze swoim wykształceniem poza lekarzami i zawodami stricte medycznymi, prawnikami i nauczycielami.
Sama musi to zrobić, inaczej znów zacznie robić coś, czego nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord