Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek regularnie co tydzień robi mi awanturę/focha/ofensywną dyskusję. Od trzech miesięcy bierze tabsy antykoncepcyjne (musi ze względu na inne leki), chociaż wcześniej też tak było. Potrafi się przywalić o jakieś pojedyncze słowo i smażyć je mimo, że potrafię się tak odzywać codziennie i to nie wywołuje takich reakcji. Natomiast przychodzi taki piatek/sobota i mam jak w banku dym.
Czasem już od rana wiem, że się odpali. Pretensje idą o dosłownie pierdoły, o rzeczy o których bym nie pomyślał. Kłócimy tak się jeden dzień, drugi się nie odzywamy, pod koniec trzeciego się godzimy, a że widujemy się tylko w tygodniu, to sielanka trwa do nastęnego weekendu. Ogólnie jak jest dobrze (jak jest przerwa od dymów) to razem spedzamy dobrze czas, rozumiemy siię, wspólnie tak samo myślimy w wieeelu kwestiach. Jest nam dobrze, a potem przychodzi moment gdzie wszystko pryska. Jest też na przykład tak, że jednego dnia nie toleruje moich rodziców, a za tydzień specjalnie chce się z nimi integrować.
Dodam, że kiedyś taka nie była, taka karuzela trwa naprawdę od niedawna.
Może to wynikać z takiego mojego nie doceniania jej?

#zwiazki #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim może miks leków jest źle dobrany i jest bardziej pobudzona nerwowo. Jesli wcześniej tak nie miała to bardziej trzeba coś popróbować ze zmianą leków. Jesli to nie pomoże to pytanie czy może okres zauroczenia minął i coś w waszej relacji gdzieś średnio działa ale na tyle niezauważalnie dla Ciebie, że tylko jej się chwilami coś odwali gdy skumulują się drobne rzeczy co ogólnie ją irytują i wybucha. Bo ogólnie jak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak czytam jakie niektóre baby są p------e to się włos na głowie jezy i ktoś śmie powiedzieć że to ze mną jest coś nie tak mimo że nie odwalilalam nawet 30 procent gowien jak przeciętna laska wykopkow
Skąd wy te oszołomki bierzecie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pomijając leki to możesz spróbować drążyć temat o co się piekli. Na drugi dzień też, do skutku. Ona też może nie wiedzieć o co jej chodzi dopóki dokładnie nad tym nie pomyśli.
  • Odpowiedz