Aktywne Wpisy

Megasuper +401
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz
Lowca90 +251
Drewno a zwłaszcza dębina jest niezwykle wdzięcznym materiałem w obróbce i pięknie wygląda w wielu kolorach. Inwestorzy chcieli unowocześnić i rozjaśnić klatkę schodową w swoim domu. Jako, ze schody byĺy poprawnie zamontowane i oprócz sĺabego wyglądu brazowej lakierobejcy nic im nie było, uznałem że nie ma sensu kłaść nowych a istniejące wystarczy odnowić. Za różnice w cenie lepiej jechać na dobre wakacje.
Po rozmowach zaproponowałem przemalowanie słupków, tralek i podstopni na biało
Po rozmowach zaproponowałem przemalowanie słupków, tralek i podstopni na biało
źródło: temp_file6995216154987791269
Pobierz

Jakaś HRówka mi wysłała dzisiaj na linkedynie ofertę pracy dla Seniora Java z Kafką, Cloudem i Kubernetesem min 8 lat expa, 17k netto b2b na okres próbny 3 miesiące a potem 23k netto b2b bez urlopów i L4.
Tak sie składa że pracuje w tych technologiach, mam 7 lat expa ale ściemniłem, że mam te 8 lat doświadczenia
I wiecie co mi napisała? Że skoro rekrutacja jest zdalna to mam nagrać 3-4 minutowy filmik PO ANGIELSKU gdzie mówię do kamery o sobie xD Dostałem jakąś liste tematów do poruszenia czyli np
- jakie skończyłem studia
- w jakich projektach pracowałem
- jaką chce mieć ścieżkę kariery
- czy moje wartości są zbieżne z "misją korporacji" xD
- jaką książke/kurs ostatnio przerobiłem
- jakie są moje słabe i mocne strony i jakieś pierdoły o soft skillach i jak bym rozwiązał jakis konflikt w zespole
Zapytałem ją czy ją może p------o czy p----------o. A ona mówi że nie, że to must have by wziąć udział w rekrutacji, ten filmik najpierw trafi do innych HRek, potem do managera i na końcu do zespołu programistów
Co to za cyrki xD