Wpis z mikrobloga

@Bubele: normalnie. Ja nigdy nie pije w trakcie, bo po co (i jest to niezdrowe). Wlasnie w knajpach tylko zamawiam browara, bo tak wypada xD
  • Odpowiedz
@johann_10: Polacy powinni przychodzić do restauracji z własnymi napojami w ramach prostestu. Mam nadzieję że wreszcie w naszej świadomości pojawi się myśl że to żadne faux pas
  • Odpowiedz
@johann_10 nie chcę Cię rozczarować ale generalnie w gastro jest „zasada” że na napoje zawsze ładuje się największą marże (w okolicach 90-100%) i nie mówię tu o coli ale mało ludzi o tym myśli kupując chociażby kawę czy herbatę jaki jest realny koszt produktów na takie jedno espresso
  • Odpowiedz
@kam966: no właśnie chciałem zapytać kolegi @Rozklapciocha czy wczoraj w tej pierogarni nie było ludzi czy jak? Ja w niedzielę to nie mogę czasem zjeść tego co chce bo nie ma miejsc...
może jakieś małe miasto, nie wiem, ale w dużym to ruch jest ogromny, a mam jakąś opinię wyrobioną bo korzystam codziennie z gastro
  • Odpowiedz
@johann_10 I znowu te cebulackie żale. Co jest szokujacego tym cenniku? Nie chcesz? Nie kupuj! Nikt nikogo nie zmusza. Czekam na biadolenie że kawa na stacji po 10 zeta jak po tyle to prYma mel0na na promce w biedrze za 250 gram była.
  • Odpowiedz
@johann_10: Kropla Beskidu Delice kosztuje 3,59 na Allegro, tutaj 14 ziko XD Jakby nie mogli dać w ofercie szklanki zwykłej wody z butelki 1,5l, i dorzucać gratis do zamówienia, żeby w jakiś sposób podlizać się klientowi... Chyba sam założę knajpę skoro to takie proste!!! Proszę o porady, przygarnę każde spostrzeżenie czego unikać prowadząc knajpę
  • Odpowiedz