Aktywne Wpisy

fuji +152
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +160
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak uważacie dać jeszcze szansę zmierzchu bugów, które nigdy nie ogrywałem, czy szkoda czasu? #gry #gothic #gothic3
@bunkrowniema: o chłopie, jak ci to powiedzieć. Zmierzch Bogów był produkowany przez Hindusów, a za dialogi i fabułę odpowiadał stażysta, który nigdy nie grał w Gothica. Grę warto przejść tylko po to, aby co chwila się przekonywać jak złe jest to dzieło
@bunkrowniema: Dać, a potem obowiązkowa Arcania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bunkrowniema: hinduski nacjonalistyczny fanfic, zostaw, a w szczególności nie ruszać tego od razu po trójce
@bunkrowniema: Co prawda to prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja akurat przechodziłem Gothica 3 wielokrotnie i nawet mnie to jarało, ale to było w latach 2007-2010. Ostatnio przeszedłem grę po raz kolejny i też pierwsze co strasznie rzuciło mi się w oczy to właśnie bicie potworków, którego już mniej