Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +451
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +30
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Z tego co wiem dużo części nie występuje w zamiennikach więc wówczas ubezpieczyciel musi zapewnić oryginał. Czy wygląda to tak kolorowo? Jak z naprawami karoserii - z tego co doczytałem sieć partnerska chyba może dopuścić blacharza do naprawy karoserii a ASO wymienia całe elementy na nowe?
Różnica w składce 3400pln vs 4000pln. Ubezpieczyciel ergo hestia. Poproszę o jakieś opinie 😁
#samochody #ubezpieczenia #motoryzacja #ac #autocasco
@davidsondv Lepiej się rozeznaj jaki masz pakiet assistance, bo zostaniesz z autem w serwisie na 2-3 tygodnie, a auto dostaniesz na 5 dni
Chodziło mi bardziej o za i przeciw ale faktycznie chyba nie ma sie co zastanawiać tylko brać aso.
Sam obecnie kończę mordęgę z naprawą auta w sieci partnerskiej PZU, to jest jakiś dramat. Prosta robota, porysowany bok auta, żadnej zabawy dla blacharza, według rzeczoznawcy naprawa na 12 dni roboczych a im w największym warsztacie w okolicy (ASO innej marki) to zajmuje trzy i pół miesiąca.
Reklamacje zgłaszane wszędzie gdzie tylko się dało, ubezpieczyciel rozkłada ręce, przyjął skargę, ale nic
ja przeżyłem lekki szok jak pan rzeczozawca z ubepieczycielem zaproponowali malowanie w elementów w rocznym motocyklu XD XD XD xD