Aktywne Wpisy
rybka11111 +201
#januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta takie coś wyskoczyło mi na fb, w komentarzach dobra odklejka xD
źródło: temp_file1059936090826305319
Pobierz
iquiet +34
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy.
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
![Nawiązano komunikację z akumulatorem Milwaukee Full M18 [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/36b98a192ab221780403afa3ad9b38389c15db8d06b12e42a009b000dc5a4c04,q80.jpg)

Właśnie jadę 100 km do biura w którym nie byłem od roku, bo przyjeżdżają jacyś ważni
ludzie od Microsoftu. Mam z nimi o obgadać zakres subskrypcji Azure i podjąć decyzję. Technicznie znam się na tym, ale obawiam się o kwestie interpersonalne, bo słyszałem sporo wiadomości. Miał ktoś doświadczenie w takich sprawach?
Jak bardzo natarczywi są Ci ludzie, chcąc sprzedać rzeczy, których wcale mi nie potrzeba a? Jak mocno manipulują danymi itd.
Jak dobrze rozumiem to oni mają płacone od ilości i rodzaju podpisanych umów
, dlatego obawiam się podejścia podchodzącego pod mlm. Na tak wielkiej platformie wymiataczy z pewnością uczył w takiej rozmowie. Z góry dzięki.
@JamesJoyce:
Lepiej AWS lub jak chcesz tanio to GCP.
Facet z ms na początku to mnie kochał, bo jestem kompetentny młody i przystojny. Pod koniec jednak, przy ludziach grzebał na szerowanym ekranie w moim publicznym Linkedinie, żeby pokazać że się nie znam. A tam, na jego