Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +132
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +13
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

Właśnie jadę 100 km do biura w którym nie byłem od roku, bo przyjeżdżają jacyś ważni
ludzie od Microsoftu. Mam z nimi o obgadać zakres subskrypcji Azure i podjąć decyzję. Technicznie znam się na tym, ale obawiam się o kwestie interpersonalne, bo słyszałem sporo wiadomości. Miał ktoś doświadczenie w takich sprawach?
Jak bardzo natarczywi są Ci ludzie, chcąc sprzedać rzeczy, których wcale mi nie potrzeba a? Jak mocno manipulują danymi itd.
Jak dobrze rozumiem to oni mają płacone od ilości i rodzaju podpisanych umów
, dlatego obawiam się podejścia podchodzącego pod mlm. Na tak wielkiej platformie wymiataczy z pewnością uczył w takiej rozmowie. Z góry dzięki.
@JamesJoyce:
Lepiej AWS lub jak chcesz tanio to GCP.
Facet z ms na początku to mnie kochał, bo jestem kompetentny młody i przystojny. Pod koniec jednak, przy ludziach grzebał na szerowanym ekranie w moim publicznym Linkedinie, żeby pokazać że się nie znam. A tam, na jego