Wpis z mikrobloga

@0caffe: imagine walczyć z wielkim korpo swoimi 8zl i liczyć każde 8zl i szukać sposobu na kompa, na telefon, na tv. A później od nowa na każdym urządzeniu na którym odpalasz YT xD
  • Odpowiedz
  • 11
@Mruvek dzieląc konto z kilkoma osobami, jeśli nie mieszkacie pod tym samym adresem też łamiesz regulamin xD czym to się różni od kupowania np netflixa czy gier na steamie przez VPN na Turcję, jedyne co to że masz spokojniejsze sumienie bo w końcu coś tam płacisz
0caffe - @Mruvek dzieląc konto z kilkoma osobami, jeśli nie mieszkacie pod tym samym ...

źródło: temp_file7149373346862786612

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 6
@Dominias dokładnie, za 26zl mam yt bez reklam i z wyższa jakością na tv (a dużo oglądam), na telefonie, i do tego jeszcze w cenie yt music na telefonie
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: ja to bym może i nawet płacił ten abonament, problem w tym że revanced ma masę funkcjonalności których nie ma nawet YouTube premium i dlatego się nie przesiadłem i nie zamierzam ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@0caffe: tak, a jak coś się ewentualnie z systemem multimedialnym s-------i to zobaczą w logach, że instalowałem nieautoryzowane aplikacje i nie naprawią tego w ramach gwarancji - wszystko po to żeby zaoszczędzić 26zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) więcej zarobiłem przez czas jak pisałem te trzy komentarze, ale widać do niektórych nie dociera to, że 26zł to żaden pieniądz za wygodę i wsparcie (bo raczej sama się
  • Odpowiedz