Aktywne Wpisy
Bobito +295
#golgif #mecz #fcbarcelona
Barcelona - Brest 3-0, Lewandowski po raz 101 w lidze mistrzów.
Mirror: https://streamin.one/v/b7523451
Barcelona - Brest 3-0, Lewandowski po raz 101 w lidze mistrzów.
Mirror: https://streamin.one/v/b7523451
picasssss1 +6
Cześć mam takie pytanie może ktoś dla mnie je wytłumaczy.
W Świdniku powstało coś rodzaju specjalnej strefy ekonomicznej, dzięki temu okolica zyskała nową drogę. Droga jak na nasze standardy nowa ponieważ ma niecałe 2-3 lata.
I tutaj kieruje swoje pytanie, co kierowało projektantami żeby umieścić na nowej drodze studzienki z prawej strony, gdzie dziennie jeździ kilkadziesiąt samochodów ciężarowych xD
Czy
W Świdniku powstało coś rodzaju specjalnej strefy ekonomicznej, dzięki temu okolica zyskała nową drogę. Droga jak na nasze standardy nowa ponieważ ma niecałe 2-3 lata.
I tutaj kieruje swoje pytanie, co kierowało projektantami żeby umieścić na nowej drodze studzienki z prawej strony, gdzie dziennie jeździ kilkadziesiąt samochodów ciężarowych xD
Czy
"O nie, mam taska do zrobienia za którego mi płacą, to literalnie wyzysk i niewolnictwo!"
programiści to takie zwykłe robole jak na produkcji tylko pracujecie przed komputerkiem więc nie ma co się dziwic że macie się spowiadać.
Po prostu już mnie trochę w-----a że mamy prawie najlżejszą pracę na świecie, a kierowcy ciężarówek po 30h w trasie czy jacyś magazynierzy po 12h z-----------a z kartonami czytają jak nam źle bo trzeba wykonywać swoje obowiązki.
Właśnie tak trzeba żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze to powiedzieć coś jak: "bug jest bardziej złożony niż się wydawało i potrzeba kilka dni na naprawę"/
Można było odpowiedzieć "sprawdziłem x i y, dobrze idzie" albo "próbowałem x i y, nie zadziałało, będę próbował z".
Kto was pyta kiedy skończycie?! To nie jest układanie płytek, że możesz dokładnie wyliczyć. Jak wpadniesz na pomysł i rozwiążesz to będzie gotowe.
No i tak dalej. Niech się Juleczka tłumaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ani trochę tego nie oznacza
Znaczy się, oficjalnie, po to, żeby rozwiązywać problemy zespołu i każdy miał aktualną wiedzę o tym co reszta zespołu robi..