Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

źródło: pobrane (1)
Pobierz"O nie, mam taska do zrobienia za którego mi płacą, to literalnie wyzysk i niewolnictwo!"
programiści to takie zwykłe robole jak na produkcji tylko pracujecie przed komputerkiem więc nie ma co się dziwic że macie się spowiadać.
Po prostu już mnie trochę w-----a że mamy prawie najlżejszą pracę na świecie, a kierowcy ciężarówek po 30h w trasie czy jacyś magazynierzy po 12h z-----------a z kartonami czytają jak nam źle bo trzeba wykonywać swoje obowiązki.
Właśnie tak trzeba żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze to powiedzieć coś jak: "bug jest bardziej złożony niż się wydawało i potrzeba kilka dni na naprawę"/
Można było odpowiedzieć "sprawdziłem x i y, dobrze idzie" albo "próbowałem x i y, nie zadziałało, będę próbował z".
Kto was pyta kiedy skończycie?! To nie jest układanie płytek, że możesz dokładnie wyliczyć. Jak wpadniesz na pomysł i rozwiążesz to będzie gotowe.
Ani trochę tego nie oznacza
Znaczy się, oficjalnie, po to, żeby rozwiązywać problemy zespołu i każdy miał aktualną wiedzę o tym co reszta zespołu robi..