Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.6% (159)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.4% (127)
Papileo +121
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#java
#cplusplus
#humorobrazkowy
#pozdrodlakumatych
@Korba: nie powiedział bym:
-
BTW języki opisuje się innymi językami. Więc tak, są języki do pytania
Komentarz usunięty przez autora
Dokładnie, lecz sądząc po twoich poprzednich wpisach, można było wywnioskować że to języki pisze się w innych językach a nie ich implementacje (c# i vb oparte są o jedną platformę, dlatego nie można napisać c# w
P.S. W VS tylko interface jest napisany w WPF/C#. Cały back-end jest w c++.
@Kamileeek: @Hauleth: Nie wiem jak #!$%@? można pisać w sposób taki jak Wy na temat C++. C++ i C jest jak ojciec i syn języków programowania, jak alfa i omega, jak Bolek i Lolek. W ogóle jak można to przyrównywać do C# i Javy, dla mnie zupełnie inna liga języków, inne zastosowania. A to że
BTW
Jak skończysz go poznawać to zrozumiesz że cpp to język jak każdy inny.
Ale pewnie, jak cb kręcą języki tak abstrakcyjne jak ruby to wiadomo co napiszesz na temat tego języka.