Aktywne Wpisy

nutsheell +11
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

notakjakbytotalnie_ +117
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Full stack Java
Remote ew hybrid raz na tydz
Ile polecacie brać? Udało mi się 15k uop
Ale widzę że 135-150 to takie normalne stawki nawet nie za duże w sumie na bbb
Do tej pory same duże korpo
Angukara react jsf
Java 7-21 spring kubernetes docker
Jira confl MySQL plsql gitlab github subsvnm
Scrum agile Itp
Chce przejść na b2b bo na uop raczej ceizko o więcej
Jaka stawka dla ludzi z moim stażem?
Celuje w Poznań wro Łódź Częstochowa
Ew Raz na 2 tyg wwa. Od bolu może być raz na tydz
#programowanie #it #korposwiat #pracbaza #programista15k #informatyka #elektronika
źródło: images
PobierzNie chce być frajerem
Mówisz że 150-160? Ew jak lipa to 130?
źródło: 2724edb0-7883-4c52-8f5d-e509192fe9fa
Pobierz@elozapiekanka: za 6 lat 10.5
20k uop łatwiej? Mi się wydawało że bbb latwiej
mając 5 lat stazu to ciesz sie ze 120zl/h xDDDDD
@FairPlay: a co ty za 15k brutto / 9-10k na rękę zrobisz gdy wynajem w wawie to 3-4k i do tego jedzenie
@KOLEGAMAMY @LazyInitializationException: : to chyba nie w Javie i javascripcie xD Tyle płącą za leada min 10 lat stażu w IT a nie 5 lat mid, 5 lat mid w takiej Javce nawet z cloudem to max 120zl/h a raczej 110zl/h
Widzę że wszędzie bbb ale ogólnie myślę żeby wziąć kredyt a później odrazu na bbb iść tylko nie wiem ile na bbb wołać.. widzę duży rozstaw jest
Ja po 5 latach w java i javascript miałem ponad 200 PLN/h xD