Aktywne Wpisy

yaszczur +29
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
hot_tomek +111
#wykopgate20 #strajk
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
źródło: image
Pobierz

Moja rodzina odbiera przesyłki komornicze zaadresowane do mnie na mój stary adres, co robić?
8 lat temu jak mieszkałem w Polsce to miałem dłużnika który zalegał mi na 120 000zł. Wszcząłem postępowanie komornicze. Oczywiście dłużnik pracował na czarno i nic nie można było z niego ściągnąć. 6 lat temu wyjechałem za granicę. Chcę aby postępowanie wisiało u komornika bo wtedy dług się nie przedawnia.
3 dni temu moja rodzina odebrała pismo komornicze zaadresowane do mnie na adres gdzie nie mieszkam od 6 lat. Przypuszczam, że to pismo może dotyczyć umorzenia postępowania z powodu jego nieskuteczności. Nie mam w Poisce meldunku, zgłaszałem na poczcie zastrzeżenie w zakresie doręczenia ale wiadomo że w nikt z tego tytułu nic nie zrobił.
Co robić? Czy moja rodzina może zwrócić to pismo w placówce pocztowej żeby było ono zwrócone komornikowi? Może można się wytłumaczyć, że pismo zostało źle doręczone. Pismo to pewnie musiało przyjść listem rejestrowanym za potwierdzeniem odbioru
#poczta #prawo #komornik #sady #emigracja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
https://www.ultimo.pl/dla-zadluzonych/porady/wychodzenie-z-dlugow/umorzenie-postepowania-egzekucyjnego-czy-jest-to-mozliwe
Nie odbieranie pism nie rozwiąże twojego problemu.