W Japonii Ci którzy przyjeżdżają pierwsi do pracy parkują jak najdalej od wejścia aby przyjeżdżający później mogli szybciej dojść do biura i się nie spóźnić. Inny świat. #japonia #ciekawostki
@kkecaj przepraszam bardzo ale ten domek znajduje się w Shirakawa-Go( maleńka wioska w górach w postaci skansenu historycznego),a nie w Kyoto. Proszę o poprawkę w memie ( ͡º͜ʖ͡º)
@Poldek0000: O czym Ty w ogóle piszesz. Za spóźnienie do pracy od razu jest seppuku. Taka hańba wobec szefa, brak szacunku dla firmy i współpracowników.
@Poldek0000: O czym Ty w ogóle piszesz. Za spóźnienie do pracy od razu jest seppuku. Taka hańba wobec szefa, brak szacunku dla firmy i współpracowników.
@Poldek0000: Myślę, ze powód to po pracy wszyscy chcą szybko wyjechać, zamista zakorkować się na parkingu, to ma 3m i szlaban paringu i myk do domu przebrać się w spódniczkę, zrobić sobie warkoczyki i włączyć anime
jak widzę wpisy zaczynające się w ten sposób to już wiem że to będzie jakiś wysryw o tym że w azji coś jest fajne a u nas tego nie ma. Oczywiście bez źródeł bo i po co, jest jakieś zdjęcie
#japonia #ciekawostki
źródło: temp_file2432541468299668357
Pobierz@Poldek0000: A to nie można wyjechać 5 minut wcześniej?
źródło: comment_1635286724ZAaR2kTeBMrJpUXNCe7E30
Pobierz@Poldek0000: czyli można domniemywać, że parkują najbliżej wyjazdu.
Ja to pracuję z domu żeby koledzy mieli jeszcze szybciej
Nie sepuku tylko bukkake. Czy jakoś tak
@lugrzz: A po czwarte?
*ci
jak widzę wpisy zaczynające się w ten sposób to już wiem że to będzie jakiś wysryw o tym że w azji coś jest fajne a u nas tego nie ma. Oczywiście bez źródeł bo i po co, jest jakieś zdjęcie