Aktywne Wpisy

zazdrosny +32
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz
WolnyBLN +96

źródło: 88213402
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Poczytaj sobie lekarzy którzy porobili MD czy PhD poszli z misji a nie dla odcinania kuponów na studia, leczyli jak podręcznik pisał i sfrustrowani byli to lata mijały, a ich pacjenci wiecznie niezdrowi
David Browstein "Iodine why you need
@pysznewpierdalator: i od razu wiadomo że nie ma po co dalej czytać tego gówna
F - Nawet elektryk po zawodowce pracujący w pobliżu wysokiego napięcia wie, że trzeba zadbać o wentylacje, albo unikać długiego przebywania w obszarach gdzie powstaje ozon pod wpływem wysokiego napięcia.
C - po awarii w Czarnobylu później się zastanawiano czy bardziej szkodliwe było promieniowanie, czy podanie płynu Lugola. A była to tylko jednorazowa dawka... Od ciągłego przyjmowania można nabawić się problemów z tarczycą, a tego się prosto nie leczy,
@pysznewpierdalator xDDDDddDDddddDDDD