@mirko_anonim: jezeli rozmowa z kobieta jest dla niego wyjsciem ze strefy komfortu, to tymbardziej powinien isc do babki. We wroclawiu jest paryu dobrych terapeutow psycho-dynamicznych,
@jan-kopec-1996: od tego, abys Ty sobie przepracowal swoje problemy. Lekarz nie moze sie wczuwac ani identyfikowac z Twoimi problemami, bo raczej wtedy ciezko o obiektywne spojrzenie na sytuacje. Terapeuta za Ciebie roboty nie zrobi, ale pomoze zauwazyc rzeczy, ktorych Ty nie widzisz.
@pasta_alla_carbonara: no to 5 lat terapii wyglądało dla mnie tak że nie kapowałem nic co mam robić i niby jak a kasa szła, więc czy ty się dziwisz mojemu zdenerwowaniu? Ja nie przyjmuję do wiadomości że normalne jest przyglądanie się na wyjebce jak ktoś stoi w miejscu i jedyne co mu przychodzi do głowy to jeszcze większą agresja i brnięcie w swoje problemy. Wtedy pajac terapeuta powinien coś powiedzieć. Może
@jan-kopec-1996: no to niestety trafiles na mega slabego terapeute, wspolczuje. Ale na szczescie sa tez dobrzy w swoim fachu, mi terapia sporo pomogla, ale jeszcze sporo przede mna. Trzeba zwalczac demony z przeszlosci, bo inaczej one beda rzadzic Twoim zyciem.
@pasta_alla_carbonara: wiesz. Nie mam ochoty już trwonić ani czasu ani kasy. Poza tym im dłużej żyje tym bardziej uważam że właśnie przez te traumy człowiek jest człowiekiem
Poleci ktoś sprawdzonego, dobrego psychologa dla mężczyzny we #wroclaw ? Kobiety odpadają
#psycholog #terapia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Mezomorfix: nie potrafią się wczuć w sytuację mężczyzny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91