Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy redukcja działa?

Patrząc na brzuch i talię - absolutnie nie. Patrząc na resztę ciała - chyba tak. Widzę lepszą definicję na rękach, barkach, klatce. Ciekawa sytuacja jest na pośladkach - przed redukcją jak przesuwałem palcami po pośladku to czułem taką szorstkość, taki lekki opór skóry która zawijała się pod wpływem przesuwania palcami. Aktualnie nie mam takiego czegoś i pupcia jest gładka.

No ale celem wejścia na redukcję był brzuch i boczki. To stoi w miejscu i gdyby nie zmiany w reszcie ciała, które opisałem wyżej to ciężko by było z motywacją. Daję sobie czas do końca roku, czyli 3 miesiące jeszcze. Potem już odpuszczam, bo szkoda życia.

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Lewusx niestety, ale nie ważę się. Wiem że powinienem, wiem że tak robią ludzie na redukcji, wiem że to była by pomocna informacja, ale po prostu nie ważyłem się od wieeelu lat i nie chcę tego robić, bo to nie wnosi nic dobrego do mojego życia, a może nawet wnieść coś złego, np. jak zobaczę za mało na wadze. Patrzę w lustro, patrzę czy wyglądam tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @twardy-zawodnik Na początku miałem etap gdzie załamywałem się, że stamtąd nie schodzi, a przecież to był mój powód wejścia na redukcję. Jednak doszedłem do momentu, że nie miałem już siły zamartwiać się tym że tam nie schodzi i teraz zmieniłem podejście i patrzę na resztę ciała - jeżeli tam widzę zmiany to znaczy że redukcja działa i albo talia w końcu też puści albo najwyżej się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak długo jesteś na redu? U mnie podobny przypadek, boczki i brzuch ciężko, ale góra się trochę odsłania. Z tym, że u mnie dopiero 6 tydzień. Nie wiem jak długo pociągnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz