Aktywne Wpisy

iquiet +53
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +154

Pewne rzeczy natura ma dobrze opracowane a człowiek to sobie pasuje wygodami i przyjemnościami. Im bardziej zaawansowana cywilizacja tym więcej ma wad, dlatego te cywilizacje upadały. Dlatego można się czegoś pożytecznego nauczyć od hindusów ale myślę że równie dużo a może i więcej można nauczyć się obserwując zwierzęta tzw powrot do korzeni
@sznurek_i_w_park W przypadku srania od zawsze xD
@Bdzigost xD
@aa-aa dziwne masz doświadczenia albo dziwną toaletę. Pocałunek Posejdona się zdarza -- ale właśnie bardziej winił bym toaletę. Przy moim obecnym kiblu nie mam w ogóle tego problemu a korzystam z tego stołka cały czas.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
@Fury_Warrior napisałeś bardzo niezrozumiale. Polecam ostatni zalinkowany filmik w celu wyjaśnienie problemów z zwieraczem. Jeśli Twój zwieracz jest często zaciśnięty i nie rozluźniony to masz podobny problem jak ja. Czyli najważniejsze to leczenie objawowe (3 suszone śliwki/dzień + PROCTO-ZAC MEME THOL BARRIER SPRAY + higiena) oraz wyeliminowanie przyczyny --
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Tak długi tekst to raczej po łebkach, da się inaczej? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Poza tym to nie filmik, a reklama produktu ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord