Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ok no to pytanko. Nie znam nikogo kto by sral jak na pierwszym obrazku czyli jakby prowadził auto. A jak się złożę jak scyzoryk tak jak na osiedlu na ławce to już wtedy będzie spoko? Ja mam problem ze mój kal się mocno zbryla. I chce wysrać ogromny czop który rozrywa mi odbyt i przez co potem mam szczelinę odbytu która przeobraża się w hemoroid. Jakoś nie umiem się wysrać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale zobacz że jak weźmiesz se ten stołek ze zdjęcia pod stopy i dvpe wsadzisz do kibla to możesz się ochlapać podczas czynności więc trzeba by zorganizować amortyzację upadku materiału w postaci np wyłożenia papierem wnętrza muszli celem redukcji do minimum a najlepiej eliminacji skutków upadku fekaliów aby się nie ochlapać
  • Odpowiedz
@sznurek_i_w_park

@mirko_anonim: czyli to hindusi od zawsze mieli rację?

Pewne rzeczy natura ma dobrze opracowane a człowiek to sobie pasuje wygodami i przyjemnościami. Im bardziej zaawansowana cywilizacja tym więcej ma wad, dlatego te cywilizacje upadały. Dlatego można się czegoś pożytecznego nauczyć od hindusów ale myślę że równie dużo a może i więcej można nauczyć się obserwując zwierzęta tzw powrot do korzeni
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czyli to hindusi od zawsze mieli rację?

@sznurek_i_w_park W przypadku srania od zawsze xD

@mirko_anonim: a co nauka mówi o pozycję stojącej/wyprostowanej?

@Bdzigost xD

@aa-aa dziwne masz doświadczenia albo dziwną toaletę. Pocałunek Posejdona się zdarza -- ale właśnie bardziej winił bym toaletę. Przy moim obecnym kiblu nie mam w ogóle tego problemu a korzystam z tego stołka cały czas.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
operatywny-opowiadacz-31: Niezły opis - takiej intymnej rzeczy a napisane po ludzku bez żenady się to czyta. Nadałoby się na wykop ale to już trzeba pod swoim nickiem- no cóż fajna wiedza- mimo, że temat mnie nie dotyczy to przeczytałem z zaciekawieniem.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
konsekwentny-aktywny-71: Według mnie przyczyną tego Qres@#@3twa mogą być przebyte zapalenia bakteryjne, wirusowe i grzybowe które mogą trwać nawet bez objawowo i dotyczy to zarówno tych z przodu i tyłu, możesz nawet nie zorientować się że coś się dzieje, w najgorszym przypadku będzie pieczenie,j akiś ból, a w najlżejszym tylko zmieni się zapach, a potem dopiero te uszkodzone tkanki jak zaczynają się goić, wszystko jest pościągane, osłabione dostaje ciśnienia to zaczynają się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kolejne_juz_konto jak czytałeś? Filmik jest zalinkowany "śmiszy filmik wyjaśniający sytuację". W sumie wykop super wyróżnia linki xD

@Fury_Warrior napisałeś bardzo niezrozumiale. Polecam ostatni zalinkowany filmik w celu wyjaśnienie problemów z zwieraczem. Jeśli Twój zwieracz jest często zaciśnięty i nie rozluźniony to masz podobny problem jak ja. Czyli najważniejsze to leczenie objawowe (3 suszone śliwki/dzień + PROCTO-ZAC MEME THOL BARRIER SPRAY + higiena) oraz wyeliminowanie przyczyny --
  • Odpowiedz