Wpis z mikrobloga

• 0
@Konkretnyknur przecieΕΌ w Polsce teΕΌ jest praktycznie legal, zdobycie recepty dla chΔ™tnego to jest pΓ³Ε‚ godziny. JeΕΌeli to sprawia, ΕΌe Ci siΔ™ tam zaczΔ™Ε‚o podobaΔ‡ to nie trzeba byΕ‚o lecieΔ‡ na drugi koniec Ε›wiata ( Ν‘ΒΊ ΝœΚ–Ν‘ΒΊ)
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton nie jestem w-------y, uśmiecham się szeroko i kisne z tego jakie próbujesz robić fikolki, np. zmieniając temat na mnie. Sklej już p---e, próbowałeś byś złośliwy, wygłupiłeś się, jak się przestaniesz odzywać to za godzinę nikt nie będzie pamiętał.
  • Odpowiedz
@Agent007cm: NapisaΕ‚em wyraΕΊnie, ΕΌe sprawdzaΕ‚em KIEDYŚ, uΕ‚omku. To ΕΌe coΕ› siΔ™ zmieniΕ‚o przez 2 lata, to fajnie, cieszΔ™ siΔ™. Nie miaΕ‚em aktualnych informacji, ale juz mnie oΕ›wieciΕ‚eΕ› w tej kluczowej dla ΕΌycia kaΕΌdego Polaka kwestii xD WeΕΊ juΕΌ w---------j xD
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: No to wlasnie nastepnym razem jak nie bedziesz mial aktualnych informacji to bedziesz wiedzial zeby skleiΔ‡ p---Δ™, czterdzieΕ›ci lat trochΔ™ pΓ³ΕΊno na takie lekcje, ale ponoΔ‡ lepiej pΓ³ΕΊno niΕΌ wcale Β―\(ツ)/Β―
  • Odpowiedz
@Konkretnyknur: Wykop jest tak przewidywalny w takich tematach ΕΌe iks de. ZioΕ‚o w gorΔ…cych wiΔ™c standardowo: 10 euro na godzine, dziury w mΓ³zgu, historia o kolegach ktΓ³rzy zostali warzywami. Za kaΕΌdym razem bingo xD
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: nie widzisz śmieszności tego co piszesz? W Polsce robisz fikoła, żeby legitnie zajarać. Albo jarasz na nielegalu, bo "posiadanie" jest karalne. No ale polaki to mondre som, jak oszukajom "system"
OP pojechał do kraju, gdzie nie traktuje się go na dzień dobry jak idiotę/przestępcę* i jak chce sobie zajarać, to ma taką możliwość - legitnie sobie kupić i zajarać.O tym jest ten wpis.

* - przynajmniej jeΕ›li chodzi o
  • Odpowiedz