@Konkretnyknur przecieΕΌ w Polsce teΕΌ jest praktycznie legal, zdobycie recepty dla chΔtnego to jest pΓ³Ε godziny. JeΕΌeli to sprawia, ΕΌe Ci siΔ tam zaczΔΕo podobaΔ to nie trzeba byΕo lecieΔ na drugi koniec Εwiata ( Ν‘ΒΊΝΚΝ‘ΒΊ)
@Creed-Bratton nie jestem w-------y, uΕmiecham siΔ szeroko i kisne z tego jakie prΓ³bujesz robiΔ fikolki, np. zmieniajΔ c temat na mnie. Sklej juΕΌ p---e, prΓ³bowaΕeΕ byΕ zΕoΕliwy, wygΕupiΕeΕ siΔ, jak siΔ przestaniesz odzywaΔ to za godzinΔ nikt nie bΔdzie pamiΔtaΕ.
@Agent007cm: NapisaΕem wyraΕΊnie, ΕΌe sprawdzaΕem KIEDYΕ, uΕomku. To ΕΌe coΕ siΔ zmieniΕo przez 2 lata, to fajnie, cieszΔ siΔ. Nie miaΕem aktualnych informacji, ale juz mnie oΕwieciΕeΕ w tej kluczowej dla ΕΌycia kaΕΌdego Polaka kwestii xD WeΕΊ juΕΌ w---------j xD
@Creed-Bratton: No to wlasnie nastepnym razem jak nie bedziesz mial aktualnych informacji to bedziesz wiedzial zeby skleiΔ p---Δ, czterdzieΕci lat trochΔ pΓ³ΕΊno na takie lekcje, ale ponoΔ lepiej pΓ³ΕΊno niΕΌ wcale Β―\(γ)/Β―
@Konkretnyknur bez problemu teΕΌ zaΕatwiΕbyΕ se receptΔ na mj i w Polsce, chociaΕΌ sΕyszaΕem, ΕΌe z Tuskiem coΕ kombinujΔ ΕΌeby utrudniΔ tΔ procedurΔ
@Konkretnyknur: Wykop jest tak przewidywalny w takich tematach ΕΌe iks de. ZioΕo w gorΔ cych wiΔc standardowo: 10 euro na godzine, dziury w mΓ³zgu, historia o kolegach ktΓ³rzy zostali warzywami. Za kaΕΌdym razem bingo xD
@blessed_by_swiezonka: nie widzisz ΕmiesznoΕci tego co piszesz? W Polsce robisz fikoΕa, ΕΌeby legitnie zajaraΔ. Albo jarasz na nielegalu, bo "posiadanie" jest karalne. No ale polaki to mondre som, jak oszukajom "system" OP pojechaΕ do kraju, gdzie nie traktuje siΔ go na dzieΕ dobry jak idiotΔ/przestΔpcΔ* i jak chce sobie zajaraΔ, to ma takΔ moΕΌliwoΕΔ - legitnie sobie kupiΔ i zajaraΔ.O tym jest ten wpis.
OP pojechaΕ do kraju, gdzie nie traktuje siΔ go na dzieΕ dobry jak idiotΔ/przestΔpcΔ* i jak chce sobie zajaraΔ, to ma takΔ moΕΌliwoΕΔ - legitnie sobie kupiΔ i zajaraΔ.O tym jest ten wpis.
* - przynajmniej jeΕli chodzi o
@caru: a jakie masz schorzenia?