Wpis z mikrobloga

@swinkapl: kłamać? Lista chorób jakie można mieć by dostać trawę ma długość kilometra XD jeden z objawów na pewno się ma XD
  • Odpowiedz
@Konkretnyknur: Mam kolegów którzy palą od lat, prawie codziennie typowe ilości. Zauważam ich "opóźnienie" w rozumowaniu i logice. Mają problem się czegoś nauczyć. Mają problem zrealizować plany które nie są przymusowe.

TakΕΌe tak. Do dna :) znaczy siΔ™- w pΕ‚uco.
  • Odpowiedz
  • 17
@Konkretnyknur: po wycieczce w NYC uświadomiłem sobie jak bardzo chce aby w pl był nadal brak legalizacji, albo wręcz bardziej zaostrzone, bo już w tej chwili co chwilę można wyczuć jak ktoś jara na osiedlach. Jeden wielki smrud na ulicach.
Ε»eby byΕ‚o ciekawiej, do tamtego momentu raczej byΕ‚em z nastawieniem neutralnym jeΕ›li chodzi o zalegalizowanie.
  • Odpowiedz
@Konkretnyknur przeciez w polsce masz legal tez a Panie z aptek jak czytaja pieknie odmiany ,prosze Pana mamy mango kusz, Blubery, Blak Tuna, Masterkusz’ ostatnio kupilem sobie w aptece Black Tuna wyszlo 45zl za gieta a recepte mialem w 20min. Odkad mamy legal to serio to wrazenia nie robi
  • Odpowiedz
@swinkapl medyczna jest droższa? 35 pln mi wyszlo, a ty piszesz może z 2005 roku? :) wtedy gdzieś na osiedlu po znajomosci dało sie 1g tak kupić czasami.
  • Odpowiedz
@Euphor gdzie? Jak nie jesteΕ› chory tylko bierzesz na lewo to dochodzi koszt recepty, a i w aptece gram to bardziej 60 zΕ‚ niΕΌ 35 :) podaj aptekΔ™ gdzie kupujesz za 35zl
  • Odpowiedz