Aktywne Wpisy

Moseva +24
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +16
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

Mirki, jak najkorzystniej podzielić/przedzielić:
1) pokój 13 mkw (z jednym oknem) na home office i sypialnię/miejsce do wyciszenia (tak, aby istniało poczucie osobnej przestrzeni na pracę i osobnej na życie prywatne),
2) salon 26 mkw (w tym aneks kuchenny z przestrzenią wokół niego, ok. 8 mkw) i oknem/balkonem po drugiej stronie, tak, aby wydzielić właściwy salon (10 mkw) i pokój (8 mkw, łóżko, szafa, schowek na różne rzeczy)?
#mieszkanie #mieszkania #architektura #design #mieszkajzwykopem #remont #przeprowadzka #pytanie #budownictwo #projektowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 13e121e7d160987232154b7dd68175f2
PobierzTy chcesz to tak podzielić, żeby nigdzie nie było miejsca. Ja mam sypialnie w mieszkaniu 26 m2 i nie ma sensu tego dzielić.