Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +340
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Pytanie tylko było jak dowalić ciężaru, zrobić ciężki trening pleców, wyłączając całkowicie kontuzjowaną nogę, wiadomo że same wyciągi to nie ciężki trening pleców. A przy wiosłach ta noga może zaboleć.
Więc na start, Seated trap bar shrugs :P Nigdy tego nie robiłem, cięższe ćwiczenie niż się spodziewałem, pełny zakres ruchu skupienie na kontroli i bez żadnego szarpania. 4x15 220kg.
Potem typowy Seal rows bez żadnego szarpania, skupienie na technice. Do najcięższej piątki się pobudowałem, 130kg x 5. Potem Back off sety 4x15 90kg
I po tych dwóch ćwiczeniach byłem zdziwiony jak te plecy zostały dowalone. A jeszcze na pompę Lat pulldown Vgrip 4x15 a potem Wide grip 4x12, no i bicepsy :P
Wczoraj robiłem zwykły trening upper, ostrożnie oczywiście bez nadmiernego mostka czy używania nóg. Dzisiaj te plecki dowalone no i jestem zadowolony.
No "urwała" się ta noga... i co z tego? Trzeba inaczej rozłożyć akcenty w treningu, jest teraz czas na skupienie się na innych rzeczach. A tak naprawdę jest tego mnóstwo, upper, plecki, cardio, zgubienie fatu, rehab tej nogi, technika siadów, a przy okazji mniejszego obciążenia ciała i zmęczenie dojdą rzeczy w życiu które "nadgonię".
Najgorsze co można zrobić to odpuścić :)
Cały trening
Seated Trap bar Shrugs 220kg 4x15
Seal rows 130kg x 5
Seal rows 90kg 4x15
Vgrip lat pulldown 4x15
Wide grip lat pulldown 4x12
DB curls 4x12
DB concentric curl 3x15
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
@Kruchy5: Zależy od ćwiczenia, ogólnie wszystkie moje treningi mieszczę w 1h-1,5h. Dzisiaj było wolniej przez nogę po prostu :) Im drobniejsze ćwiczenie tym krótsza przerwa często 60-90s.
@IntruderXXL: Zacznij się podciągać na drążku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wegrzynski: Jeszcze nie oszalałem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kuba181797: Próbowałem kilkukrotnie przez lata włączyć podciąganie do treningu, powodowało to niepotrzebne przeciążenia łap i barków, które znacząco ograniczały mi potem możliwości treningu wyciskań.
Po za tym, mało kto w SHW się podciąga :) A jak już ktoś się podciąga to jest to wyjątek od reguły, a nie reguła.