Aktywne Wpisy

freedomseeker +44
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Koniorro +158
#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan
źródło: temp_file2077871497460784408
Pobierz

Nikt mi nie mówił że się nie da, nawet sam wierzyłem ślepo ludziom że są czyści, jak się okazało później, wchodząc na środki, nagle każdy zaczął się przyznawać że leci już x czasu, a za nic nie było po nich widać. xD
86,2kg na zdjęciu, zajebiste światło, zajebiste 176cm wzrostu i 21 lat młodości.
Bycie naturalem jest przerąbane, jak ciężko nie pracujesz, to znajdzie się ktoś z lepszą genetyką kto w połowę czasu osiągnie od Ciebie więcej.
Niedawno widziałem fajne określenie.
W naturalnej kulturystyce wygrywa prawdziwy gen.
W kulturystyce prawdziwej większe znaczenie ma praca, bo czystych genetyków wcale nie jest u nas tak dużo.
#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
źródło: IMG_9608
Pobierzźródło: image
PobierzBycie naturalem to wieczne wyzwanie związane z zarządzaniem zmęczeniem, które występuje w mniejszym stopniu na b----e. Trzeba naprawdę chłodnej głowy i doświadczenia żeby jako natural mieć fajne wyniki. I z tej perspektywy pozostawanie naturalnym wydaje mi się trudniejsze niż bombienie.
Paradoksalnie, moim zdaniem, naturale bardziej potrzebują trenera niz sterydziarze, czyli kogoś kto będzie miał chłodna głowę i wiedzę jak zarządzać progresem i zmęczeniem.
@MamMalegoSiurka Wiesz, zdarzają się takie osoby jak młody ninja np. który im więcej zrobi na treningu, tym bardziej urośnie i tutaj już filozofii wielkiej nie ma, ale racja, u większości ograniczenia regeneracyjne
źródło: IMG_9769
PobierzNie mówie, że nie było super, ale takie zdjęcia to mocno zakłamują rzeczywistość i może to wcale nie był nic nadzwyczajnego
Przeszukałem całą galerię i nie mam ani jednej z tego okresu, mam tylko na max docince ważąc ponad 15kg mniej. Tutaj widać coś co jest rzadkie, ładną ramę i układ mięśni.
źródło: IMG_1383
PobierzWspółczuje wszystkim 70 kg szczurom jedzącym bcaa i myślącym, że na sucho kiedyś staną się d------i. Parafrazując bst - żeby być dużym, trzeba dużo wbijać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do powiedzenia jeszcze bym dodał, że w naturalnej kulturystyce wygrywa ten, który potrafi trafić z wynikami badań, żeby nic nie wyszło 😎
Słuszna uwaga. :D