#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan z nie wykorzystanymi drzwiami. Tu efekt, jutro tylko montaż brodzika, silikon i fajrant.( ͡°͜ʖ͡°)
@English_Crusader musiałbym jakiś lepsze uszczelki dać, ale chyba by odgięło dołem drzwi i tak, musiały by być drzwi z większą ilością rygli, nie wiem czy da się dołożyć zamki i jakoś wyfrezować otwory, z czym nie było by problemu bo trochę narzędzi mam. Pomysł super, do pasa w wodzie od góry w saunie. Dzięki, czasami mi brakuje właśnie takiej kreatywności na początku projektów.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A dałoby radę zamknąć się w środku, zatkać odpływ w brodziku i nalać wody aż pod klamkę żeby był mini basen?