Aktywne Wpisy

lukasj +172
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Niedobry +173
Oho cieciembiorca zlodziej sie wypowiedzial.
J--------i...
J--------i...
źródło: 1000022422
Pobierz

źródło: image
Pobierz@MamMalegoSiurka Wiesz, zdarzają się takie osoby jak młody ninja np. który im więcej zrobi na treningu, tym bardziej urośnie i tutaj już filozofii wielkiej nie ma, ale racja, u większości ograniczenia regeneracyjne
Nie mówie, że nie było super, ale takie zdjęcia to mocno zakłamują rzeczywistość i może to wcale nie był nic nadzwyczajnego
Przeszukałem całą galerię i nie mam ani jednej z tego okresu, mam tylko na max docince ważąc ponad 15kg mniej. Tutaj widać coś co jest rzadkie, ładną ramę i układ mięśni.
źródło: IMG_1383
PobierzWspółczuje wszystkim 70 kg szczurom jedzącym bcaa i myślącym, że na sucho kiedyś staną się d------i. Parafrazując bst - żeby być dużym, trzeba dużo wbijać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do powiedzenia jeszcze bym dodał, że w naturalnej kulturystyce wygrywa ten, który potrafi trafić z wynikami badań, żeby nic nie wyszło 😎
Słuszna uwaga. :D