Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx Nie ironicznie wtedy wyglądałeś dla takiego kompletnego laika jak ja lepiej niż teraz, bardziej estetycznie i szczupło na twarzy. No, ale jak tobie to odpowiada to jest najważniejsze, bo my za ciebie nie wyciskamy ciężarów i ważne, żebyś ty dobrze się czuł.
  • Odpowiedz
  • 2
@SonidoStark: Jasne że tak może być, niewiele osób jest teraz takich które będą dążyli do sylwetki jak ja czy w ogóle będzie im się podobał taki gabaryt. Ja podchodzę do tego czysto sportowo i chce tak wyglądać.

@MamMalegoSiurka Wiesz, zdarzają się takie osoby jak młody ninja np. który im więcej zrobi na treningu, tym bardziej urośnie i tutaj już filozofii wielkiej nie ma, ale racja, u większości ograniczenia regeneracyjne
  • Odpowiedz
@Lewusx: no dobra, ale masz zdjęcie peaka z normalnym oświetleniem? Takim jak chociażby na zdj w komentarzu.
Nie mówie, że nie było super, ale takie zdjęcia to mocno zakłamują rzeczywistość i może to wcale nie był nic nadzwyczajnego
  • Odpowiedz
  • 6
@dr_love: Napisałem że zajebiste światło, właśnie żeby podkreślić że to nie jest jakiś szał. Znam i miałem okazję prowadzić ludzi dużo bardziej utalentowanych niż ja. :)

Przeszukałem całą galerię i nie mam ani jednej z tego okresu, mam tylko na max docince ważąc ponad 15kg mniej. Tutaj widać coś co jest rzadkie, ładną ramę i układ mięśni.
Lewusx - @dr_love: Napisałem że zajebiste światło, właśnie żeby podkreślić że to nie ...

źródło: IMG_1383

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lewusx: nice. jak na taki mimo wszystko niedługi okres czasu to te zdjęcie jeszcze lepiej oddaje progres

Współczuje wszystkim 70 kg szczurom jedzącym bcaa i myślącym, że na sucho kiedyś staną się d------i. Parafrazując bst - żeby być dużym, trzeba dużo wbijać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lewusx ale, że niby nie miałeś genu naturalnie, skoro sam mówisz, że ludzie co przyznawali się że są na soku wyglądali gorzej? 🥸

Do powiedzenia jeszcze bym dodał, że w naturalnej kulturystyce wygrywa ten, który potrafi trafić z wynikami badań, żeby nic nie wyszło 😎
  • Odpowiedz