Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +112
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Krankenwagen +149
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polacy mają milion wad ale brak płytkiego small talku to nie jest wada tylko zaleta. Jaka pozytywna energia płynie z pytania how are you skoro czujesz każdą komórką ciała że rozmówca ma to w dupie?
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: Akurat to kto na co choruje to ulubiony temat Amerykanów. A Polacy pod tym względem siedzą cicho.
Na inżynierskim daily albo ustawiając ststus OOO to oni bez żadnej krępacji walą który na kolonoskopii, u psychiatry, albo jakiego ma raka i czego.
My to takie rzeczy najwyżej w rodzinie najbliższej, albo jakieś ploteczki
@mirko_anonim: Oczywiście, że popłaca a każde kłamstwo kiedyś wyjdzie bo nie da się wiecznie udawać.
@LeonardoDaWincyj: Masz rację, generalnie bardzo często tam tak właśnie jest. Ogólnie kolega wyżej pisał o kobietach, a prawda jest taka, że na amerykankach robi giga wrażenie to, że ty ich szczerze słuchasz może cos doradzisz ogólnie na ludziach niezależnie od płci i trochę pod tym względem jesteśmy zbliżeni na przykład do ludzi z Ameryki Południowej.
@mirko_anonim a kolega to za ile się sprzedaje że tak spytam?
@mirko_anonim: ja wiem, że bait, ale xD
nieszczere, płytkie relacje nastawione na jakąś korzyść - no świetnie xD
No chyba, że jesteś brzydki i wolisz bawić się we friendzony
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: żyłem w Irlandii kilka lat. Z zerową ochotą do small talku nie miałem najmniejszych problemów z zapoznaniem i integracją z tamtejszymi Ciarami i Siobhankami