mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
23
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
NetworkCartoon
@mirko_anonim

Zgadzam się, że to cope, ale bez copowania nieatrakcyjni fizycznie faceci nie daliby rady psychicznie
17
heniek_8
@mirko_anonim: te twoje punkty to jest dopiero cope
byłeś w związku? ale w jakim? w takim co to prawie 40 małżeństw kończy się rozwodem?
a 2/3 pozwów wychodzi od kobiety?

więc możesz sobie filozofować do woli, jak to związek powoduje że chce ci się chodzić do parku i masz spokojną głowę bo panna jest pewna

w tym czasie panna już gotuje czarną polewkę
13
vanschout
@mirko_anonim: Większych bzdur nie czytałem. "Wsparcie" w związku polega na tym, że to facet rozwiązuje problemy kobiety, nigdy na odwrót. 2. Taki spacerek jest dla współczesnych lasek cringowy i wewnętrznie miałaby z ciebie bekę 3. Laski to pożeracze czasu. Cały czas zawracają dupę i nie ma się w ogóle czasu wolnego dla siebie.
9
KeepGoingBaby
@NetworkCartoon: uzależnianie swojego szczęscia od kogokolwiek nie tylko kobiety ale znajomych itp. to jest dopiero cope, co ze mnie za facet co sobie sam nie umiem poradzić ze sobą samym
4
mirko_anonim
uporządkowany-mistrz-57: To fajnie, że są tacy faceci i takie kobiety, które motywują. Ze swojego doświadczenia wiem, że przy mnie mój chłopak stracił motywację do czegokolwiek, nawet przestał się myć i pracować. Odeszłam i mam nadzieję, że w końcu odzyskał chęci do życia. Może miałam zły charakter, no i też niestety ja z tych brzydkich dziewczyn. Od tamtego czasu związki źle mu się kojarzą i nie zawracam głowy facetom.

───
3
dragon_fruit
1
choochoomotherfucker
1
adamsowaanon
byłeś w związku? ale w jakim? w takim co to prawie 40 małżeństw kończy się rozwodem?

a 2/3 pozwów wychodzi od kobiety?

@heniek_8: tylko upośledzony chłop bierze jeszcze ślub w 21 wieku xdddd
1
zagubionychromosom
1
Bananek2
@heniek_8: obydwoje macie rację, bo nic tak nie daje tyle szczęścia i nieszczęścia co płeć przeciwna i obydwie skrajności są prawdziwe
1
KeepGoingBaby
@mirko_anonim: Wszystkie te punkty można obalić
1
NetworkCartoon
@KeepGoingBaby

Nie zgodzę się. Człowiek jest zwierzęciem stadnym - dla dobra swojej psychiki potrzebuje towarzystwa, więc zawsze jego szczęście będzie w pewnym stopniu zależne od relacji społecznych.
1
KeepGoingBaby
@NetworkCartoon: więc co pozostaje jeśli te relacje nie są udane, wieczne niespełnienie przez resztę życia, trudno tak przeżyć swoje życie i wydaje mi się że trzeba szukać innego rozwiązania
1
k.....3
k.....3
@mirko_anonim: Życzę Ci tego :)
0
walokid
Podróż dookoła świata, koncert? Spoko ale bez szału. Potem już się nawet nie chce nigdzie wychodzić obojętne co by to było

@mirko_anonim: true
0
adamsowaanon
@mirko_anonim: zależy jakie masz życie,
Jak zwykły przeciętniak to tak baba wtedy daje sens.

A jak potężny chad z spektakularnym życiem co jedzie np Canning Stock Route w Australi rowerem to baba mu tylko zawadza.

Albo jak z kumplami wchodzi na K2 ZIMĄ, to też baba wtedy
0
TTedbundYY
@mirko_anonim: Pod warunkiem, że trafisz na odpowiednia osobe wiec to jak szukanie igły w stogu siana wiec troche idealizujesz prędzej w totka wygrasz niż taką znajdziesz
0