Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 3
uporządkowany-mistrz-57: To fajnie, że są tacy faceci i takie kobiety, które motywują. Ze swojego doświadczenia wiem, że przy mnie mój chłopak stracił motywację do czegokolwiek, nawet przestał się myć i pracować. Odeszłam i mam nadzieję, że w końcu odzyskał chęci do życia. Może miałam zły charakter, no i też niestety ja z tych brzydkich dziewczyn. Od tamtego czasu związki źle mu się kojarzą i nie zawracam głowy facetom.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: te twoje punkty to jest dopiero cope
byłeś w związku? ale w jakim? w takim co to prawie 40 małżeństw kończy się rozwodem?
a 2/3 pozwów wychodzi od kobiety?

więc możesz sobie filozofować do woli, jak to związek powoduje że chce ci się chodzić do parku i masz spokojną głowę bo panna jest pewna

w tym czasie panna już gotuje czarną polewkę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zależy jakie masz życie,
Jak zwykły przeciętniak to tak baba wtedy daje sens.

A jak potężny chad z spektakularnym życiem co jedzie np Canning Stock Route w Australi rowerem to baba mu tylko zawadza.

Albo jak z kumplami wchodzi na K2 ZIMĄ, to też baba wtedy
  • Odpowiedz
byłeś w związku? ale w jakim? w takim co to prawie 40 małżeństw kończy się rozwodem?

a 2/3 pozwów wychodzi od kobiety?

@heniek_8: tylko upośledzony chłop bierze jeszcze ślub w 21 wieku xdddd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Większych bzdur nie czytałem. "Wsparcie" w związku polega na tym, że to facet rozwiązuje problemy kobiety, nigdy na odwrót. 2. Taki spacerek jest dla współczesnych lasek cringowy i wewnętrznie miałaby z ciebie bekę 3. Laski to pożeracze czasu. Cały czas zawracają dupę i nie ma się w ogóle czasu wolnego dla siebie.
  • Odpowiedz