@ChlopoRobotnik2137: wybacz, ale widzę co piszesz i praktycznie jesteś konfedepisowskim botem. Nawet piszesz w punkt. Do pełnego kompletu brakuje ci aktywności na Pato tagach. Ale w sumie nie sprawdzałem, więc może być bingo
zalecam trochę samokrytyki, bo jesteście większym szurstwem niż pisowcy spod znaku tv trwam
@konserwix: nie wiem kto to wy towarzyszu. Szurstwem to są te twoje żałosne manipulacje. Moglibyście grzać bk0% od rana do wieczora i tak codziennie, ale co? Tylko Nie wiadomo czy jarozbaw nie nakaze za tym głosować? Więc strach XD
@moj_wykopowy_login: nie jestem, ale podejrzewam ze ty jestes. Masz zakodowane ze jak ktos napisze " w punkt" to trzeba zaraz walanac komentarz o bocie. I dalej idziesz w zaparte. Rozumiem ze placone masz od komentarza, a nie od tresci.
@konserwix pamiętasz może, że prace budowlane miały ruszyć w 2019r.? bo ja pamiętam. zastanów się, czy rozpoczynanie dyskusji od nazywania kogoś ignorantem jest właściwe.
@konserwix Standardzik, zawsze pisiory używają tego haselka jak nie mają nic sensownego do powiedzenia.
Ale to ty nie potrafisz nic sensownego napisać poza tym co wyplodzila pisowska propaganda. Założę się, że bezkrytycznie łyknąłeś bzdurę o BUDOWIE niemieckiego CPK.
Kupiłem trochę pierwszy raz w życiu ETF. Wchodzę co chwila i patrzę co się dzieje, ale w porównaniu do śmieciuchów to tak się czuję jak na zdjęciu. To tak zawsze u Was? Znaczy się, u nas jest? Co robicie aby podbić emocje? Adrenalinę? Jakiś sport czy co?
źródło: 1000000297
PobierzNawet piszesz w punkt. Do pełnego kompletu brakuje ci aktywności na Pato tagach. Ale w sumie nie sprawdzałem, więc może być bingo
@konserwix: nie wiem kto to wy towarzyszu.
Szurstwem to są te twoje żałosne manipulacje.
Moglibyście grzać bk0% od rana do wieczora i tak codziennie, ale co? Tylko Nie wiadomo czy jarozbaw nie nakaze za tym głosować? Więc strach XD
Ale za.to ty przebijesz szurostwo spod znaku TV Republika.
zastanów się, czy rozpoczynanie dyskusji od nazywania kogoś ignorantem jest właściwe.
Standardzik, zawsze pisiory używają tego haselka jak nie mają nic sensownego do powiedzenia.
Ale to ty nie potrafisz nic sensownego napisać poza tym co wyplodzila pisowska propaganda. Założę się, że bezkrytycznie łyknąłeś bzdurę o BUDOWIE niemieckiego CPK.