Wpis z mikrobloga

@IIWSwKolorze1939-45: a może tak barwne opisy rosyjskich zorganizowanych zbrodni na narodzie polskim za ostatnie 200-300 lat? To byłby wielce wartościowy kontent. Przecież nie chcemy żeby przypadkiem jakieś głupie wykopowe dzieci myślały że rosja to jakiś turbosłowiański prawicowy raj na ziemii który jest jedynie oczerniany anglosaską propagandą prawda?
  • Odpowiedz
  • 13
@IIWSwKolorze1939-45 wstydziłbym się być ukraińcem za Wołyń, niemcem za IIWŚ, ruskiem za całokształt. Ta hańba nigdy nie będzie zmazana. Trzy wrzody na dupie Bogu ducha winnych, szlachetnych Polaków.
  • Odpowiedz
@mazut_kluczowy: to jest ich standardowa śpiewka. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak wrzucałem post o Ostrówkach i Woli Ostrowieckiej na TT, to też się taki odpalił, kiedy będzie o "Operacji Polskiej NKWD" i czemu o tym nie piszę. Jak mu powiedziałem, że już o tym pisałem i to prawie miesiąc wcześniej, to nagle buzia w ciup. Okazało się, że nawet nie znał daty tej operacji. Oni mają
  • Odpowiedz
Ukrainiec strzelił do dziecka. Lat może trzy–cztery. Pocisk zerwał mu czaszkę i to dziecko wstało, a następnie, płacząc, biegało to w jedną, to w drugą stronę, z otwartym, pulsującym mózgiem'', wspominał jeden z ocalałych

@zonobijca aha, tak było
  • Odpowiedz
Odkąd mam dzieci w sytuacjach gdy dzieje się krzywda innych dzieci trafia mnie szlag.
Ludzie którzy krzywdzą dzieci nie powinni się urodzić.
  • Odpowiedz