Aktywne Wpisy

Boss86 +26
Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
źródło: espace
Pobierz
niedorzecznybubr +16
Dziwię się, że Popas jeszcze nie wpadł na pomysł nabycia to swojego zoo wiewiórek i bobrów. Wtedy mógłby nagrywać poranne przywitania w zoo
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

@mirko_anonim: całe szczęście mam 174 cm i zaganiacza w majtkach
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: bardzo dobra znajomość looksmaxxingowego słownika jak na babę. 2/10 bo odpisałem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Po prostu jestem w spektrum autyzmu, prawdopodobieństwo, że spotkasz babę, która wie co to norwood jest niskie, ale dziś był twój szczęśliwy dzień.
Propo autyzmu jeszcze, mój niezbyt kobiecy umysł został uwięziony w atrakcyjnym ciele, dzięki temu widzę mężczyzn w całej ich zezwierzęconej pełni i czasami jest mi smutno, ale dla was trzeba być okrutną.
──────────
Krótko mówiąc facet cię może kochać na swój sposób ale nigdy nie będzie miał do ciebie takiej empatii jak ty do niego
Chociaż fakt, poza łóżkiem jesteście bezużyteczne i również macie podły charakter typowej księżniczki która jest wiecznie zabrocza i która uważa że wszystko się jej należy.
No i każda myśli że jest piękna więc wcale tak być nie musi ( ͡° ͜
No nie , byłam w stanie obserwować trochę związki znajomych i rodziny i jedyny moment kiedy jakiś facet cie naprawdę kocha to kiedyś "dajesz mu popalić " jak jesteś nudna robisz obiadki jesteś miła to nie szanuje twojego zdania i próśb , jak go zaczynasz zdradzać , robić z nim co chcesz to nagle im się załączają uczucia
Moja mama całe życie była za
Oby sprawy szły w dobrym kierunku a autorkę rozumiem , ciężko znaleźć dobrego faceta
@Linnior88: No a ja też dużo obserwowałem i mam totalnie odwrotne wnioski XD walka dowodów anegdotycznych
A mam koleżanki które zdradzają i im faceci wybaczają