Aktywne Wpisy

MrSzakal +91

pogop +3
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz

Tak stwierdzam po 30 latach życia, że najpierw trzeba spełnić podstawowe potrzeby żeby iść dalej. Najpierw jedzenie, potrzeby fizjologiczne, związek(bliskość), żeby iść naprzód. Pomimo nauki gry na instrumencie, siłowni, biegania i roweru, pracy, zainteresowań, czuję ogromną pustkę i nie mam ochoty robić tych rzeczy. Pamiętam że jak byłem w związku, to się w--------m na ten związek ale jakoś inaczej to było. Człowiek chyba jest tak zaprogramowany i nic się z tym nie zrobi. Gdybym to wiedział wcześniej to może inaczej bym patrzył na te związki, choć kolorowo też nie było. Ogólnie poczucie beznadziejności, pustki, braku celu jest tak potworne i dręczące, że nie mam ochoty wstać z łóżka rano. Gdyby nie praca to chyba sznur... Próbuję to stale zagłuszać ale już nie mam pomysłu czym.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #zwiazek #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim