Jaką mam bekę, że moja była sprzed wielu lat jest na znanym lekarzu jako psycholog specjalizujący się w pracy z dziećmi, gdzie za czasów naszej znajomości nienawidziła dzieci, ale to tak naprawdę, potrafiła zrobić awanturę gdy ktoś z dzieckiem się do nas przysiadł xD. Prócz tego leczy jeszcze z toksycznych związków, jako ona była najbardziej toksyczną osobą jaką znałem. Co tu się odwaliło xD
@Kosmiczny_pies_Kazak: A to przez wiele lat nie można się zmienić czy przepracować swoich własnych problemów? To może być nawet zaleta, np. ktoś kto był alkoholikiem i wyszedł z tego może być najlepszą osobą, żeby pomagać w tym innym.
@Kosmiczny_pies_Kazak: i tak dobrze sobie radzi jak na absolwentkę psychologii. Większość raczej kończy w jakiejś gownopracy za minimalną albo leżą i pachną, a becika na nie z--------a ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kosmiczny_pies_Kazak ona się pewnie nie zmieniła. Znając życie to klasyczny przypadek gdy ktoś uczy się leczyć własne problemy tak samo jak Julki z zaburzeniami idą na psychologię ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kosmiczny_pies_Kazak: na studiach mieszkałem obok wydziału psychologii uw. Miałem dwie dziewczyny i było to kompletne "psycholoszki". Naprawdę bardziej chorych umysłowo ludzi nie spotkałem.
@Kosmiczny_pies_Kazak: może studia pomogły jej to wypracować, i teraz pomaga przepracowywać to innym? Ludzie którzy wyszli z narkomani/ alkoholizmu, sami później pomagają innym z tego wyjść, taki przykład
@Kosmiczny_pies_Kazak tak tak, ona po toksycznych związkach, ona toksyczna, ale ty nie. No widzisz, ona jest na znanym lekarzu, a ty wylewasz żal na portalu ze śmiesznymi obrazkami. "Zdrowy z chorym nie tańczy", zapamiętaj to sobie. @Rampararampamm sporo osób tutaj uważa, że terapia to szarlatanstwo i ciągnięcie kasy więc też nie pojmują, że ktoś mógł przepracować pewne rzeczy i się zmienić.
#childfree #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
Czy jakoś tak
@Rampararampamm: według wykopków? Nigdy w życiu.
@Kosmiczny_pies_Kazak: kto powiedział że zaszła jakaś zmiana
@Kosmiczny_pies_Kazak: może m.in. dlatego, że widziała jak źle wychowane jest to dziecko przez swoich rodziców i ją krew zalewała ;)
Co tam jeszcze z jej profili sprawdzasz?
@Rampararampamm sporo osób tutaj uważa, że terapia to szarlatanstwo i ciągnięcie kasy więc też nie pojmują, że ktoś mógł przepracować pewne rzeczy i się zmienić.