Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
bedzie troche o zwiazkach - potrzebuje porady.

a wiec tak ostatnio na #tinder poznalem dwie dziewczyny, umawialem sie z nimi dosyc regularnie, nie bylem w zadnej z nia w zwiazku wiec dla mnie to bylo ok, takie sa niestety standardy randkowania na tym portalu ale nie o tym

problem w tym ze obie mi sie podobaja choicaz sa kompletnie rozne, to zupelnie dwa rozne typy osobowosci i wizualnie tez totalnie inne i nie umiem sie na zadna z nich zdecydowac, jakkolwiek dziwnie to brzmi

opisze moze obie po krotce to moze pomozecie mi podjac decyzje

dziewczyna A: mila, z dobrego domu, wychowywana z matka i ojcem, dobra praca, ogarnieta finansowo i przyszlosciowo, dobrze mi sie z nia spedza czas i rozmawia, mamy duzo wspolnych tematow do rozmow ale nie pociaga mnie tak w 100% fizycznie, jest ladna ale nie wpasowuje sie w moj typ urody do konca

dziewczyna B: miala lekko patologiczna rodzine ale odciela sie od nich, wyszla z tego, ma tez ogarnieta prace chocaz gorsza niz A, ogolnie tez mi sie z nia milo spedza czas ale jednak gorzej niz A, ma inne zainterssowania i nie pokrywamy sie tutaj tak dobrze jak z A, za to jezeli chodzi o aspekty wizualne to mega mnie pociaga, jest wizualnie dla mnie idealna

no i teraz ktora z tych dwoch byscie sie zdecydowali? w teorii spedzanie czasu i rozmowy sa na koncu wazniejsze niz sam wyglad ale z B tez nie jest tak ze to jakas tragedia i nie mamy wspolnych tematow i jest nudno, po prostu jest gorzej niz z A

naprawde jestem w kropce i totalnie nie wiem w ktora strone isc, doradzcie plis

#zwiazki #tinder #randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 7
precyzyjny-wyznawca-77: Tutaj się nawet nie ma co zastanawiać tylko brać A.
Po jakimś czasie B i tak będzie starą pomarszczoną raszpla, ale z A przynajmniej miłej spędzisz czas.
Jeżeli tylko A cię choć trochę pociąga fizycznie to wybór jest prosty.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: omg, dobrze ze etap randkowania mam za soba i poznalam meza jak byłam biedna i bez perspektyw.

Jak czytam te wasze wysrywy to zwiazek obecnie sie opiera na cv i chłodnych kalkulacjach.

Osobiscie jakbym byla ktorakolwiek z nich pogonilabym cie - za randkowanie rownolegle, za bawienie sie w casting, za brak zakochania i poczucia ze jestem tym wyczekiwanym diamencikiem
  • Odpowiedz
Ale faceci są śmieciami

@Linnior88: tak samo jak wy. Pod żadnym względem się od nas nie różnicie. Chociaż nie, jesteście często gorsze. Bo facet zwykle nie okrada z kasy i chce tylko popeklować. ;]
  • Odpowiedz
dobrze ze etap randkowania mam za soba i poznalam meza

@efekciarski_sandal_z_komputera: twój etap randkowania nigdy nie istniał, nie weszłaś w ten etap tylko w nim mimochodem bylaś z siły rzeczy. To mąż ciebie poznał i chciał mimo że byłaś jaka byłaś

@mirko_anonim zjechali Cie tu, a moim zdaniem po pierwsze: zakładasz że coś z tego będzie, że tak po prostu wszystko się uda. No może masz takie doświadczenie. Nie
  • Odpowiedz
@interpenetrate: no właśnie zabawne jest to, że mój mąż miał duże powodzenie wtedy, ja też nie cierpiałam na brak zainteresowania xD

Mąż był wyczulony, bo miał wtedy kilka btc, było już po pierwszej medialnej pompie i samochód sportowy od taty, ja myślałam że btc to gadanie dla gadania bo przecież to wirtualna waluta, a ten nawet dobry sportowy samochód jak na 24 latka nie istnieje (bo go nie widziałam).
Później
  • Odpowiedz