Wpis z mikrobloga

Pisanie z dziewczyną:
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tinder #podrywajzwykopem #blackpill #redpill #bluepill #randkujzwykopem
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jkl777 bo to są wymówki w stylu "jak chcesz uderzyć psa, kij się zawsze znajdzie"

Jakby pisał Alvaro to by napisał - "ale jesteś k*rwa szpetna" a ona by odpisała "hihi, to może do ciebie spodnie i pokaże, że nie jestem hihi"

Prawda jest taka, że każdy ma swoje preferencje i nic w tym złego. Śmieszne natomiast jest że k0biety nie są w stanie przyznać tego, tylko wymyślają śmieszne wymówki, żeby
  • Odpowiedz
@Jkl777: boś brzydal. Normalnie laski same zagadują. u mnie ziomek co miał 3 pary na tydzień nie wierzył ze kobieta sama pisze do faceta, dopoki mu tego nie udowodniłem. Mozesz napisac najwiekszy cringe a laska sobie to urobi jako śMiEsZnY żarcik
  • Odpowiedz
@Jkl777 jakbyś był gigachadem to bys mógł nawet napisać "zesralem się" to by zaczęła pisac : ooo jak fajnie moja siostra ma małego slodkiego babelka co tez lubi zrobić kupkę często i to takie słodkie może też potrzebujesz opiekunki to dzisiaj wieczorem się tobą slodziaku zaopiekuje
  • Odpowiedz
Ale incele i spermiarze mają problem. Kminisz jak pisać i udajesz kogoś kim nie jesteś, a później płacz bo was zostawiają. Bądź sobą w końcu trafisz na taka sama s---------e
  • Odpowiedz
bo szybko by odpisywaly pelnymi zdaniami

@git_commit: to tak nie działa. Laski się po prostu ślinią wtedy i też walą cringówę, nie przybywa im nagle erudycji i elokwencji.
  • Odpowiedz
@Jkl777: mnie zawsze rozwala jak laska pisze, że interesuje ją intelekt. Że jest sapioseksualna.
Jak wrzucam jakieś teksty, czy to naukowe, czy nawiązujące do jakichś popularnych filmów, książek, wydarzeń światowych - to laska pokazuje swoją ułomność i wiochę. Na niczym się nie zna, nic nie wie, nic nie rozumie. Nawet jak poruszam tematy seksualne, fantazje, doświadczenia - gdzie teoretycznie powinna brylować - ona nic nie wie.

Zwykle szybko się wyjaśniają
  • Odpowiedz
@zdzichpolspzoo: I to jest najcenniejszy post. Dokładnie tak jest. Jak się w----------z 5 - 10 raz, to już bez problemu się łapiesz z którą ci się uda, a z którą nie. Na poziomie instynktownym. A w kontekście pisania. One nie lubią słuchać, one słuchają gadać. Daj się takiej wygadać to będzie ci jeść z ręki. A jeśli wolą słuchać - to zawsze miej się na baczności, bo to często są
  • Odpowiedz