Aktywne Wpisy
Muszę odkręcić wąż doprowadzający wodę do pralki, jest do tego jakiś specjalny klucz, bo metalowym francuzem to chyba połamię ¯_(ツ)_/¯
simsakPL +42
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
#szkola #patologiazmiasta
Komentarz usunięty przez autora
Nic takiego nie było, jakieś starszaki wolały „kici kici”, co z perspektywy czasu wydaje mi się absurdalnie głupie XD
Nikt w klasie nawet nie oddychał przez jakieś pół minuty. Nauczycielka dławiąc się ogromem strachu w nas rozpoczęła z uśmiechem lekcje.
@czykoniemnieslysza: absolutnie nie wszystkie niestety
W moim gimnazjum z kolei jeden chłop rzucił krzesłem w nauczycielkę (jest dziś słynnym raperem :D), ale ona też bez winy nie była i potrafiła czasem przedmiotami rzucać w uczniów.
Inną nauczycielkę inny chłopak zepchnął ze schodów. Też bez winy nie była, bo piła wódkę w klasie na przerwach xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Normalnie w szkołach nie było aż takiej patologii. To była jakaś zawodówa gdzie łaził najgorszy element z możliwych.
W moim gimnazjum było normalnie. Zwykła polska szkoła, nawet bym powiedział że lepsza niż przeciętna.
Raz na jakiś czas ktoś tam się pobił na przerwie, no łał straszne że dwóch 14-latków na solo poszło.
Edit: Jednak usunięta ta pierwsza wstawka, ale jest nagranie od nowa wrzucone. Nie będę linkował. Nazwa to: szkoła patologia rudy